Króliki towarowa produkcja mięsna

Ocena: 0 (0 głosów)
Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.

Informacje dodatkowe o Króliki towarowa produkcja mięsna:

Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 83-09-01821-5
Liczba stron: 143

więcej

Kup książkę Króliki towarowa produkcja mięsna

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Króliki towarowa produkcja mięsna - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy