Kreta, Rodos i Santorini. Udane Wakacje. Wydanie 1

Ruszajcie w świat z przewodnikami Michelina!

Przewodnik Michelin po trzech najpopularniejszych greckich wyspach, przeniesie Cię w świat kamiennych wiosek i miasteczek usytuowanych na górskich zboczach. Przyroda wyrzeźbiła tu labirynty krasowych jaskiń i wąwozów, a także podarowała nam plaże, którymi nie pogardzi nawet najbardziej wymagający turysta. Przewodnik Michelin podpowie nam co warto, a co koniecznie trzeba tu zobaczyć.

Zapraszamy w podróż po najwspanialszych regionach świata.

W trzech częściach przewodnika z serii "Udane wakacje" znajdziecie niezbędne informacje o celu Waszej podróży:

informacje praktyczne - przydatne przed i w trakcie podróży zaproszenie do podróży - część prezentująca informacje geograficzno-historyczne i kulturowe Kreta, Rodos i Santorini - rozdziały proponujące trasy zwiedzania miast i opisujące interesujące miejsca

Gwiazdki (tradycyjny system oceny atrakcji turystycznych)
*** zobacz koniecznie
** warto odwiedzić
* godne uwagi

Precyzyjne mapy

mapy Krety, Rodos i Santorini na wewnętrznej stronie okładki mapy najważniejszych miast

Informacje dodatkowe o Kreta, Rodos i Santorini. Udane Wakacje. Wydanie 1:

Kreta, Rodos i Santorini. Udane Wakacje. Wydanie 1 - opinie o książce

Polska. Niepodległa międzywojenna
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Polska. Niepodległa międzywojenna

W 1918 roku znów niepodległa Polska wraca na mapy świata. Jednocześnie rozpoczyna się jeden z najbarwniejszych okresów naszej historii:...

Konspiracja i opór społeczny w Polsce 1944-1956. Słownik biograficzny t.3
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Konspiracja i opór społeczny w Polsce 1944-1956. Słownik biograficzny t.3

Trzecii tom słownika zawiera 147 biogramów, podobnie jak tom pierwszy jest zapisem życiorysów ludzi, którzy nie pogodzili się z powojenną rzeczywistością...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;