Czy zbrodnia popłaca? Nigdy! Co gubi przestępcę? Zbytnia pewność. Krakowscy śledczy w akcji. Dobry policjant pracuje według ustalonych norm? Nigdy!?
Wydawnictwo: Ridero
Data wydania: 2020-02-25
LCzy tajnej policyjnej grupie uda się rozpracować przestępców, którzy bez ostrzeżenia zaatakowali sędziów, prokuratorów, policjantów i ich rodziny? Kto...
Głowna bohaterka Smętka Zakrętka – czyli autorka Irena Omegard, (autorka Krakowscy kryminalni i Trojańska sprawiedliwość). Miłośniczka kotów, powieści...
Przeczytane:2024-08-14, Ocena: 5, Przeczytałam, 26 książek 2024, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku, 12 książek 2024, 52 książki 2024,
Lubię książki, których akcja dzieje się w Krakowie, gdyż jest to moje ulubione miasto.
Krakowscy kryminalni muszą rozwiązać zagadkę dwóch zabójstw.
Lista podejrzanych jest spora, a w dodatku okazuje się że ktoś próbuje mataczyć.
Świetnie poprowadzona akcja książki, sprawiła że ciężko było oderwać się od lektury książki.
Ciężko było wytypować kto popełnił zbrodnię i dlaczego.
Świetnie zorganizowana ekipa, a do tego zmuszona trzymać sekret przed swoim podwładnym, dotyczący jego żony. Łatwo nie mieli ;-)
Książkę polecam, szczególnie osobom, które wolą lekkie kryminały, bez drastycznych i krwawych opisów.