Inne wydania:

Miej pewność, że naturalne kosmetyki, których używasz, są naprawdę naturalne!

Zastosuj sprawdzone, uwielbiane receptury założycielek firmy kosmetycznej Uoga Uoga, znanej z wysokiej jakości produktów organicznych, i ciesz się zdrową, piękną, dobrze nawilżoną i odżywioną skórą.

,,Kosmetyki naturalne DIY" to bogato ilustrowany przewodnik po świecie roślin, ziół, olejków, minerałów i hydrolatów, które są łatwo dostępne i których odpowiednie zestawienie ma zbawienny wpływ na skórę. Jego autorki dzielą się swoją ekspercką wiedzą, pasją i doświadczeniem. Proponują gotowe, nieskomplikowane przepisy na kremy i balsamy, a także masła do ciała, kule do kąpieli, toniki, maseczki, szampony czy odżywcze eliksiry.

Poznaj potrzeby swojej skóry i naucz się je dobrze zaspokajać! Dołącz do swojej codziennej pielęgnacji skóry to, czego ona potrzebuje: tonik z chabrów, balsam w kostce z awokado, masło kawowe a może krem z nagietka?

Czas na prawdziwie naturalną pielęgnację - Do It Yourself!

Informacje dodatkowe o Kosmetyki naturalne DIY. Receptury na pachnące i naturalne kremy, toniki, balsamy, maski, płukanki, szampony, masła do ciała i sole do kąpieli prosto od założycielek firmy uoga uoga:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-11-12
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Gaminame naturalia kosmetika namuose su Uoga Uoga

Tagi: Przeznaczone dla kobiet i/lub dziewcząt

Kup książkę Kosmetyki naturalne DIY. Receptury na pachnące i naturalne kremy, toniki, balsamy, maski, płukanki, szampony, masła do ciała i sole do kąpieli prosto od założycielek firmy uoga uoga

Kosmetyki naturalne DIY. Receptury na pachnące i naturalne kremy, toniki, balsamy, maski, płukanki, szampony, masła do ciała i sole do kąpieli prosto od założycielek firmy uoga uoga - opinie o książce

Migle Tylaite0
Okładka ksiązki - Kosmetyki naturalne DIY. Receptury na pachnące i naturalne kremy, toniki, balsamy, maski, płukanki, szampony, masła do ciała i sole do kąpieli prosto od założycielki firmu Uoga Uoga

Gubisz się w gąszczu kosmetyków naturalnych? Nie masz pewności, które naprawdę są eko i pozbawione SLS-ów, sztucznych barwników i dodatków szkodliwych...