Przewodnik po koreańskim stylu życia.

Koreańska kultura zdominowała nasze rytuały pielęgnacyjne, domy, playlisty i programy telewizyjne.

Ten wszechstronny przewodnik pomoże ci:

odmienić codzienną pielęgnację udoskonalić styl odświeżyć wystrój domu znaleźć nowy ulubiony koreański serial odkryć nową muzykę przygotować pyszne i zdrowe jedzenie

Koreańska kultura jest fascynująca, urozmaicona, ciekawa - i modna. Korean Lifestyle Book jest wszechstronnym źródłem wiedzy o koreańskim stylu życia. Dowiedz się, jak odmienić swoją codzienną pielęgnację za sprawą koreańskiej filozofii piękna. Poznaj najciekawsze trendy modowe i makijażowe prosto z Seulu. Naucz się, jak stworzyć we własnym domu pełną zieleni i światła minimalistyczną oazę. Odkryj swój nowy ulubiony koreański serial i skompletuj K-popową playlistę, która napełni cię nową energią. Dowiedz się, dlaczego koreańskie jedzenie jest takie pyszne i z czego wynikają jego dobroczynne właściwości. Przepięknie ilustrowany i pełen praktycznych wskazówek Korean Lifestyle Book przedstawia najpopularniejsze trendy rodem z Korei.

Informacje dodatkowe o Korean Lifestyle Book. Jak wprowadzić elementy K-culture do swojego domu i stylu życia:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2020-10-14
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: The Korean Lifestyle Book

Tagi: bóg

Kup książkę Korean Lifestyle Book. Jak wprowadzić elementy K-culture do swojego domu i stylu życia

Korean Lifestyle Book. Jak wprowadzić elementy K-culture do swojego domu i stylu życia - opinie o książce

Avatar użytkownika - blondeside
blondeside
Przeczytane:2020-11-22,

Lubicie poznawać inną kulturę? A może upodobania bądź kuchnię jaką może pochwalić się dany kraj? Ja bardzo! Dla mnie odkrywanie nowych miejsc i tego, jak żyją tam ludzie jest niezwykle ekscytujące. Dlatego pozwólcie, że dziś porwę Was do Korei!
Niniejsza książka to swego rodzaju przewodnik, wzbogacony o przepiękne fotografie. Myślę, że przypadnie do gustu szczególnie kobietom bowiem duża część została poświęcona pielęgnacji i modzie.
Nie zabrakło także nowinek odnośnie wystroju wnętrz, dzięki któremu będziemy się lepiej czuli we własnym pokoju.
Dzięki tej książce mamy możliwość poznać najbardziej znane koreańskie zespoły muzyczne a także seriale. Dla pasjonatów będzie to więc prawdziwa gratka!
Rozpłyniemy się w opisach najpopularniejszych koreańskich potraw - patrząc na ich zdjęcia niemal czułam apetyczny zapach!
Nie ukrywam, książka bardzo mnie zainspirowała. Postanowiłam wprowadzić w swoje życie kilka punktów, które najbardziej mi się spodobały.
Myślę, że to ciekawa pozycja. Czasem warto odłożyć na bok klasyczną powieść i sięgnąć po coś zupełnie innego.
Za egzemplarz dziękuję Wydawnictwu Burda Książki

Z pamiętnika jeża Emeryka