Odkryj moc diety, której zdrowie zawdzięczają tysiące Polaków

Z kultową książką Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej(R) Przepisy:

odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw, odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu. poprawisz wygląd swojej skóry, zwalczysz uczucie zmęczenia, ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Zachowaj efekty diety do końca życia! Czytając książkę Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej (R) i co dalej, poznasz:

5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety, powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem. tajemne metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób, reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków, zasady efektywnej aktywności fizycznej

Jedyna na rynku książka zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety!

W książce Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej(R) Przepisy na wychodzenie znajdziesz:

etapy wychodzenia z postu -pełny program w jednym miejscu, 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety, lista produktów i przykładowe zestawy menu, porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.

W książce Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską(R) Domowe sposoby znajdziesz:

porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić. przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie. wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej, porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane, inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki I kiszony ananas.

Informacje dodatkowe o Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej . + domowe sposoby na kiszenie i fermentację:

Wydawnictwo: WAM
Data wydania: 2021-08-20
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788327719638

Tagi: Gotowanie - specjalne diety i wymagania żywieniowe

Kup książkę Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej . + domowe sposoby na kiszenie i fermentację

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej . + domowe sposoby na kiszenie i fermentację - opinie o książce

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby
Beata Anna Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby

Zdrowie zakręcone w słoikach Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ...

Beata Anna Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej w postaci płynnej. Zupy, soki, koktajle, przekąski

Dieta dr Ewy Dąbrowskiej w nowej odsłonie - wersji płynnej! Soki, koktajle, zupy są nieodłącznym elementem twojego menu? Niezastąpiona dieta dr Ewy Dąbrowskiej...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;