Kolorowanie według kodu. Bazgraki i dinozaury. Kapitan Nauka

Koloruj według kodu i baw się z Bazgrakami w świecie dinozaurów!

Bazgraki to przyjazne stworki, które towarzyszą małemu odkrywcy podczas zabawy. Kolorowanie ilustracji według wskazanego kodu pozwala rozwijać umiejętności takie jak spostrzegawczość czy koncentracja. Z tą kolorowanką nie można się nudzić!

W środku znajdują się kolorowanki z różnymi rodzajami kodu: kolorystycznym, po numerkach i po kształtach.

Książeczka zawiera naklejki do zabawy - dziecko może ozdabiać strony, a także bawić się nimi w inny, dowolny sposób.

Kapitan Nauka to marka, która wspiera rozwój i edukację dziecka przez kreatywną zabawę.

Nasze produkty dostosowane są do potrzeb maluchów, przedszkolaków oraz uczniów i rozwijają kluczowe umiejętności m.in. nauki mowy, czytania, liczenia czy mnożenia. Są świetną alternatywą dla smartfona czy komputera, a czas spędzony przy wspólnych rozgrywkach, w gronie rodziny lub rówieśników wzmacnia więzi i umiejętności komunikacyjne. Nad zawartością merytoryczną czuwają eksperci: nauczyciele, pedagodzy, psycholodzy i terapeuci.

Informacje dodatkowe o Kolorowanie według kodu. Bazgraki i dinozaury. Kapitan Nauka:

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2025-03-19

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Książki do kolorowania Dzieci od ok. 4 lat

Kup książkę Kolorowanie według kodu. Bazgraki i dinozaury. Kapitan Nauka

Program Ochrony Roślin Rolniczych 2017
Okładka ksiązki - Program Ochrony Roślin Rolniczych 2017

Program Ochrony Roślin Rolniczych powstał przy współpracy z naukowcami z Instytutu Ochrony Roślin-PIB w Poznaniu. Omówione są w nim zagadnienia z zakresu...

Wujek Sknerus i Kaczor Donald. Tom 4. Ostatni z klanu McKwaczów
Okładka ksiązki - Wujek Sknerus i Kaczor Donald. Tom 4. Ostatni z klanu McKwaczów

Czwarty tom opowieści o Sknerusie i innych bohaterach z Kaczogrodu autorstwa słynnego amerykańskiego scenarzysty i rysownika Dona Rosy. W tytułowej opowieści...