Okładka książki - Kodeks drogowy dla rozpoczynających kurs na prawo jazdy kategorii

Kodeks drogowy dla rozpoczynających kurs na prawo jazdy kategorii "B" 2008

Niniejsza publikacja adresowana jest dla osób rozpoczynających kurs na prawo jazdy kategorii "B". Zawiera ona niezbędne akty prawne (wybrane artykuły o ruchu drogowym), przykładowe pytania stosowane na egzaminie teoretycznym oraz wzory znaków i sygnałów drogowych wraz z opisem. Wydawca ma nadzieję, że zawarty w publikacji materiał przyczyni się do szybkiego przyswojenia wiedzy z zakresu ruchu drogowego oraz ułatwi zdanie zarówno egzaminu teoretycznego jak i praktycznego.

Informacje dodatkowe o Kodeks drogowy dla rozpoczynających kurs na prawo jazdy kategorii "B" 2008:

Wydawnictwo: Agencja wydawnicza MZ
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-83-7428-130-8

Kup książkę Kodeks drogowy dla rozpoczynających kurs na prawo jazdy kategorii "B" 2008

Kodeks drogowy dla rozpoczynających kurs na prawo jazdy kategorii "B" 2008 - opinie o książce

A ja już wiem 4 lata
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - A ja już wiem 4 lata

Zadania rozwijające logiczne myślenie, kojarzenie oraz ćwiczenia grafomotoryczne - to właśnie znajdziecie w książeczce `A ja już wiem - 4 lata`. Rozwiązywanie...

Włochy północne rzym globtroter
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Włochy północne rzym globtroter

Seria Globtroter obejmuje polskie edycje znanych i popularnych na całym świecie francuskich przewodników Le Guide du routard, które ukazują się od 30 lat...