„Kod uzdrawiania” to książka, dzięki której pozbędziesz się trudności, będziesz cieszyć się dobrym zdrowiem i szczęśliwym życiem. Doktorzy Alexander Loyd i Ben Johnson nauczą cię, jak uporać się z niemal każdym problemem fizycznym, emocjonalnym i uczuciowym, a także sprawią, że twoje życie zawodowe będzie takie, jak sobie wymarzysz. Ich metoda jest prosta w zastosowaniu i skuteczna!
Sam możesz sobie poradzić z przyczynami niepowodzeń oraz problemów zdrowotnych i uczuciowych. Uzdrowienie może nastąpić w 6 minut! Musisz tylko nauczyć się aktywować wrodzoną funkcję swojego ciała. Zaczniesz wtedy proces uzdrawiania. Twój układ immunologiczny zrobi, co do niego należy, przywracając zdrowie tej części ciała, która choruje.
Poznaj:
- Metodę uzdrawiania, której wykonanie zajmuje jedynie kilka minut!
- Siedem sekretów życia, zdrowia i powodzenia.
- Dziesięciosekundową metodę służącą rozładowaniu codziennych stresów.
- Test, który pozwoli rozpoznać źródło twoich niepokojów.
Informacje dodatkowe o Kod Uzdrawiania:
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2012-01-25
Kategoria: Poradniki
978-83-7778-114-2
Przeczytane:2024-01-07,
Książka na pewno warta uwagi. Myślę, że musiałabym wrócić do niej za jakiś czas, aby zrozumieć kod uzdrawiania. Nauczyć się go wykonywać i uwierzyć, że można wyzdrowieć.
Nie od dziś wiadomo, że stres jest nośnikiem wielu chorób i właśnie o tym jest ta książka. Od innych pozycji wyróżnia ją to, że ma w sobie właśnie tytułowy "Kod uzdrawiania", który daje szansę na wyzdrowienie.
Oprócz kodu odnajdziesz tutaj historie osób, które zastosowały go w swoim życiu i ich ciało zostało uzdrowione.
Kod czy nie kod, ale siła umysłu na pewno ma ogromny wpływ na nasze samopoczucie i umiejętność samouzdrawiania.