Kandydat na ojca

Doktorat z fizyki, nieprzeciętna inteligencja, uroda... A jednak Jane Darlington czuje, że czegoś w jej życiu brak. Pragnie dziecka. Ale nie zamierza się z nikim wiązać. Zawodowy futbolista wydaje się idealnym kandydatem na ojca - wyłącznie na ojca! Lecz plan pani doktor zawodzi, a własne serce płata jej niezwykłego figla...

Informacje dodatkowe o Kandydat na ojca:

Wydawnictwo: Amber
Data wydania: b.d
ISBN: 83-241-1258-8

Kup książkę Kandydat na ojca

Kandydat na ojca - opinie o książce

Avatar użytkownika - drakusia
drakusia
Przeczytane:2015-03-11, Ocena: 6, Przeczytałam, 52,
lekka zabawna wprawiająca w dobry nastrój, jak zaczełam ta serie tak nie mogłam skonczyc az zabrakło ksiązek

Świetna i mega zabawka ksiażka o tym do czego jest w stanie posunać się wykształcona kobieta aby osiagnac swój wymarzony cel.
Czy mozna sobie wybrać idealnego mezczyznę na ojcaswego dziecka? Jane nie miaławatpliwosci - wystarczył jeden rzut oka w telewizor i juz wiedziała, ze to ten.
A podstęp aby podczas jedynego stoeunku doszło dozapłodnienia - genialny. Sam pomysł aby to ona była takobieta na jedna noc to mistrzostwo.
Ale zeby nie było za łatwo plan dochodzi do skutku - ale ciazy brak. Wiec pora na runde drugą i..... w tym momencie życie Jane lei z górki na pazurki.
Mega zabawkna historia dwojga totalnie obcych sobie ludzi, których połączy uczucie.
Nie obyło sie bez komplikacji, pokazów pazurków i agresji..
Polecam

Avatar użytkownika - silwana
silwana
Przeczytane:2017-10-01, Ocena: 5, Przeczytałam, 100 książek - 2017,

Rewelacyjna książka. Niby zwykły romans, ale z fantastyczną fabułą i świetnymi bohaterami. Prawie przez całą lekturę uśmiech nie schodził mi z twarzy. Zdecydowanie jest to książka dla wszystkich osób, które lubią romanse z dużą dawką humoru.

Avatar użytkownika - jolantasatko
Przeczytane:2014-01-05, Ocena: 4, Przeczytałam, 2014 r.,
Arena
Susan Elizabeth Phillips0
Okładka ksiązki - Arena

Daisy Deveraux, bogata, rozpieszczona córka amerykańskiego dyplomaty, zostaje zmuszona przez ojca do małżeństwa z menedżerem objazdowego cyrku. Trafia...

Z miłości
Susan Elizabeth Phillips0
Okładka ksiązki - Z miłości

Życie Georgie sie rozpada.... Sławny mąż - gwiador kina akcji- porzucił ją na oczach milionów. Jej kariera filmowa się załamuje, image bohaterki...

Kyle
T.M. Piro