Język chorwacki na co dzień to rozmówki i mini kurs językowy przeznaczony dla osób chcących poznać podstawy języka chorwackiego. Kurs obejmuje zasób pytań, odpowiedzi, słów i zwrotów umożliwiających porozumiewanie się w określonych sytuacjach w języku chorwackim. Może także służyć jako pomoc w nauce podstaw języka. Kurs obejmuje również omówienie podstawowych zasad i reguł gramatycznych. Kurs przeznaczony jest w zasadzie dla osób zaczynających naukę. Może on także być przydatny dla osó

Informacje dodatkowe o JĘZYK CHORWACKI NA CO DZIEŃ z płytą CD. Mini kurs językowy. Rozmówki polsko-chorwackie:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:

Kup książkę JĘZYK CHORWACKI NA CO DZIEŃ z płytą CD. Mini kurs językowy. Rozmówki polsko-chorwackie

JĘZYK CHORWACKI NA CO DZIEŃ z płytą CD. Mini kurs językowy. Rozmówki polsko-chorwackie - opinie o książce

Piraci z Karaibów. Singapur
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Piraci z Karaibów. Singapur

Kolejna przygoda piratów z Karaibów -w Singapurze! Elizabeth i Barbossa dostają się do łaźni, gdzie rezyduje Sao Feng, boss chińskich piratów. Ma on mapy...

Armada. Tom 1
opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - Armada. Tom 1

Krążowniki, statki admiralskie, transportowce wojenne, moduły techniczne... Armada to konwój tysięcy pojazdów kosmicznych, poszukujących nowych form życia...