Doświadcz pokoju w obecności Jezusa,

który zawsze jest z tobą!

Wszystko zaczęło się od wielkiego bestsellera Jezus mówi do ciebie, a potem kolejne tytuły zawierające przejmujący dialog Sarah Young z Chrystusem podbijały serca czytelników, wlewając w nie pokój, nadzieję i miłość. Kolorowanka stanowi niezwykłe uzupełnienie piękna, dobroci i duchowej przemiany, których mogliśmy doświadczyć za sprawą książek tej autorki. Pozwala ona się wyciszyć, uciec myślami od zgiełku tego świata i kontemplować dobro, którym obdarzył nas Pan Jezus. Kolorowanka zawiera także najpiękniejsze cytaty z Jezus mówi do ciebie, które pozwolą ci zbliżyć się do Pana i odpocząć w Jego cudownej obecności.

Informacje dodatkowe o Jezus mówi do ciebie. Módl się i maluj!. Książka do kolorowania dla dorosłych. Doświadcz pokoju w Jego obecności:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2017-10-23
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: Jesus Calling. Creative Coloring and Hand Lettering Book

Kup książkę Jezus mówi do ciebie. Módl się i maluj!. Książka do kolorowania dla dorosłych. Doświadcz pokoju w Jego obecności

Jezus mówi do ciebie. Módl się i maluj!. Książka do kolorowania dla dorosłych. Doświadcz pokoju w Jego obecności - opinie o książce

Jezus mówi do ciebie. Dziennik i kalendarz 2017
Sarah Young0
Okładka ksiązki - Jezus mówi do ciebie. Dziennik i kalendarz 2017

Ufaj mi dzień po dniu. Dzięki temu będziesz żył blisko Mnie, wyczulony na Moją wolę. Praktyczny i pomocny terminarz, zawierający najpiękniejsze myśli...

Jezus mówi do dzieci
Sarah Young 0
Okładka ksiązki - Jezus mówi do dzieci

Nic na niebie i na ziemi nie może mnie powstrzymać przed miłością do Ciebie, moje dziecko! – Jezus Chrystus Sarah Young usłyszała w swoim sercu...