Jak zostać panią swojego czasu. Zarządzanie czasem dla kobiet

Książka Pani Swojego Czasu to pozycja obowiązkowa jeśli: chcesz mieć więcej czasu na to, co dla Ciebie ważne; chcesz wprowadzić zmiany i zorganizować swoje życie; do tej pory wszystko odkładałaś na później; chcesz mieć czas nie tylko na pracę, lecz także na przyjemności; Twoja lista zadań jest długa jak papier toaletowy; chcesz mieć więcej spokoju w życiu.

Informacje dodatkowe o Jak zostać panią swojego czasu. Zarządzanie czasem dla kobiet:

Data wydania: 2017-04-06
Kategoria: Poradniki
Język oryginału: Polski

Kup książkę Jak zostać panią swojego czasu. Zarządzanie czasem dla kobiet

Jak zostać panią swojego czasu. Zarządzanie czasem dla kobiet - opinie o książce

Avatar użytkownika - helena610
helena610
Przeczytane:2017-05-14, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki (2017), Mam przeczytane,
Biorąc pod uwagę, że od jakiegoś czasu korzystam z prowadzonych przez Olę webinarow oraz oglądam "Kawę z Budzyńska" to wiedza przedstawiona w książce nie jest już dla mnie nowością i zaskoczeniem, jest za to bardzo fajnie usystematyzowania i uporządkowana. I chociaż ogólnie uważam siebie za osobę zorganizowaną, to znalazłam w niej pewne wartości dla siebie i choć autorka by tego wyrażenia nie pochwaliła, to lektura tej książki daje mi motywacyjnego kopniaka ;) w kierunku kształtowania odpowiednich dla mnie nawyków. Myślę, że tak naprawdę każdy może tutaj znaleźć coś dla siebie, więc z czystym sumieniem polecam! Sama oprawa graficzna i sposób zapakowania przesyłki... Bomba! Aż żal było otwierać paczkę ;) Jedyne co nie przypadło mi do gustu to wstawki/ cytaty nie zawsze adekwatne do tekstu na stronie obok, były rozpraszaczami w trakcie czytania danego rozdziału. Ogólnie super! :)
Avatar użytkownika - MilenaMacha
Przeczytane:2019-03-13, Ocena: 3, Przeczytałem,
#kursoksiążka. Zorganizuj się w 21 dni
Ola Budzyńska0
Okładka ksiązki - #kursoksiążka. Zorganizuj się w 21 dni

#kursoksiążka „Zorganizuj się w 21 dni” to kompendium wiedzy w temacie organizacji czasu i praktyczne wskazówki, jak wprowadzić ją do...

Promocja i sprzedaż biznesie online. Autentycznie, bez ściemy i po ludzku
Ola Budzyńska0
Okładka ksiązki - Promocja i sprzedaż biznesie online. Autentycznie, bez ściemy i po ludzku

Ebook i audiobook "Promocja i sprzedaż biznesie online. Autentycznie, bez ściemy i po ludzku" to mój zapis wszystkiego, co wiem o działaniach promocyjnych...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk