JAK PRZEŻYĆ KATAKLIZM ROKU 2012

Autor bestsellera Proroctwo Oriona na rok 2012 ujawnia, kto będzie miał szansę przetrwać zagładę, której wizja opanowała wyobraźnię milionów widzów najnowszego fi lmu Rolanda Emmericha. W swoich poprzednich książkach Patrick Geryl roztoczył wizję nieuchronnej globalnej katastrofy. Zabójcza słoneczna błyskawica, gigantyczne trzęsienia ziemi i tsunami, przesunięcie kontynentów do strefy polarnej – oto straszliwe efekty odwrócenia się biegunów magnetycznych. Chwila zagłady jest bliska, autor ustalił datę, rok 2012, na podstawie wyliczeń matematycznych i danych astronomicznych, odczytanych z egipskich hieroglifów i rozszyfrowanych kodów Majów. Kataklizm pochłonie miliony ofiar na całym świecie. Jak przetrwać ów Armagedon, ostateczny „koniec czasu”? Ta szokująca książka udziela odpowiedzi, która nie napawa optymizmem: nieprzygotowani zginą. Dlatego już dziś trzeba wiedzieć, jak przygotować się do przetrwania trzęsień ziemi, wybuchów wulkanów i potopów. Jak uchronić się przed promieniowaniem kosmicznym. W jakich miejscach ziemskiego globu szansa przetrwania jest największa. Jak budować niezatapialne łodzie. Jakie rzeczy będą najbardziej potrzebne, by ocaleć. Patrick Geryl, znany belgijski astrofizyk, największy autorytet w badaniach nad starożytnymi przepowiedniami kataklizmu zapraszany na międzynarodowe sympozja (organizowane również w Polsce), autor bestsellerów Proroctwo Oriona na rok 2012 i Światowy kataklizm w 2012 roku.

Informacje dodatkowe o JAK PRZEŻYĆ KATAKLIZM ROKU 2012:

Wydawnictwo: Amber