Jak działa szczęście. Klucz do radości w pracy i w życiu

Wszystko zaczyna się od Ciebie

Jesteś inteligentny i ambitny, masz plan na życie i marzy Ci się sukces. Chcesz poczuć, że to, co robisz, ma sens i jest wartościowe, ale wiesz, że nie wykorzystujesz nawet połowy swojego potencjału. W głębi serca odczuwasz niezadowolenie, bo mogłoby być lepiej, i masz wrażenie, że powinieneś coś z tym zrobić.

Po to właśnie powstała ta książka

Została stworzona na podstawie znanego kursu, prowadzonego w najbardziej prestiżowych szkołach biznesowych. Jej celem jest pomóc Ci zmienić swoje życie. Znajdziesz tu prowokujące ćwiczenia, inspirujące przypowieści i nauki starożytnych mędrców. Ten przełomowy poradnik pokaże Ci, jak znów zacząć cieszyć się życiem i stworzyć własną wizję sukcesu. Pomoże Ci poprawić relacje z partnerem, nadać rozpęd karierze i wyeksmitować toksycznych ludzi z otoczenia.

Jak to działa?

Potraktuj tę książkę jak mapę, która wskaże Ci drogę. Rozpoczynasz podróż, która będzie miała kilka niespodziewanych zwrotów. Nie oczekuj, że zawsze będzie kolorowo. Tak jak w przypadku każdej innej wycieczki, warto mieć przy sobie kilku przyjaciół, którzy będą Cię ostrzegali przed zagrożeniami i ratowali przed niebezpieczeństwem.

Mówią, że świat kocha szczęśliwych ludzi. Wkrótce staniesz się jednym z nich! Twoja podróż zaczyna się tu i teraz…

Informacje dodatkowe o Jak działa szczęście. Klucz do radości w pracy i w życiu:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2014-11-15
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Jak działa szczęście. Klucz do radości w pracy i w życiu

Jak działa szczęście. Klucz do radości w pracy i w życiu - opinie o książce