Okładka książki - Jak być nowym dzieckiem Instrukcja obsługi dla noworodków i niemowlaków

Jak być nowym dzieckiem Instrukcja obsługi dla noworodków i niemowlaków

Drodzy Czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce kolejną przezabawną książeczkę, idealną na prezent dla Nowych Dzieci oraz ich Rodziców, napisaną i ilustrowaną przez znakomitego Martina Baxendala - autora wielu bestselerów, sprzedawanych w milionach egzemplarzy.

Informacje dodatkowe o Jak być nowym dzieckiem Instrukcja obsługi dla noworodków i niemowlaków:

Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-61050-21-6

Kup książkę Jak być nowym dzieckiem Instrukcja obsługi dla noworodków i niemowlaków

Jak być nowym dzieckiem Instrukcja obsługi dla noworodków i niemowlaków - opinie o książce

Jak przetrwać w związku
Martin Baxendale0
Okładka ksiązki - Jak przetrwać w związku

NOWOŚĆ - Polecamy na Walentynki! Jesteś zadowolony ze swojego związku czy może zabija go rutyna? Bardzo kochasz swoją drugą połowę, ale od czasu do...

Twoje nowe dziecko wyd.2006 po 12 miesiącach eksploatacji poradnik użytkownika
Martin Baxendale0
Okładka ksiązki - Twoje nowe dziecko wyd.2006 po 12 miesiącach eksploatacji poradnik użytkownika

Niniejszy podręcznik uzupełniający dla doświadczonych użytkowników `Nowych Dzieci` jest wyczerpującym przewodnikiem po głównych procedurach konserwacyjnych...