ISLANDIA Lonely Planet

Wszystkie drogi prowadzą do Islandii.

Odkryj z nami Islandię.

Nasi eksperci starannie zebrali największe atrakcje, najlepsze trasy i najciekawsze lokalne sekrety w jednym, łatwym w użyciu przewodniku.

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebujesz, żeby zaplanować idealną wyprawę do Islandii.

Największe atrakcje turystyczne, żebyś niczego nie pominął.

Wskazówki z pierwszej ręki, żebyś poczuł lokalny klimat.

Autorskie trasy, żebyś zobaczył jak najwięcej.

Lonely Planet już od 40 lat jest źródłem inspiracji i informacji dla podróżników, zapewniając niezapomniane przeżycia na całym świecie.

Jesteśmy po to, by twoja podróż stała się niepowtarzalną i bezpieczną przygodą. Przygotowując każde kolejne wydanie przewodnika, odwiedzamy miejsca, o których piszemy. Nigdy nie korzystamy z niesprawdzonych źródeł, dlatego zawsze można na nas polegać.

Wszystkie drogi prowadzą do Islandii.

Odkryj z nami Islandię.

Największe atrakcje turystyczne, żebyś niczego nie pominął.

Wskazówki z pierwszej ręki, żebyś poczuł lokalny klimat.

Autorskie trasy, żebyś zobaczył jak najwięcej.

Informacje dodatkowe o ISLANDIA Lonely Planet:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2019-05-29
Kategoria: Przewodniki turystyczne
Tytuł oryginału: Iceland

Tagi: bóg

Kup książkę ISLANDIA Lonely Planet

ISLANDIA Lonely Planet - opinie o książce

Arabski - Kurs Podstawowy (CD w komplecie)
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Arabski - Kurs Podstawowy (CD w komplecie)

Audio Kurs Arabski Kurs podstawowy Książka + 2 x CD Arabski Kurs podstawowy przeznaczony jest dla osób początkujących oraz wszystkich, którzy chcą nauczyć...

Wynagrodzenia pracowników w firmie
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Wynagrodzenia pracowników w firmie

"Wynagrodzenia pracowników w firmie" jest kompendium wiedzy przydatnym dla każdego przedsiębiorcy zatrudniającego osoby w ramach umów o pracę...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska