Introduction to Hospitality Operations

Ocena: 0 (0 głosów)
This second edition of the most complete introductory text available examines the whole of the hospitality industry and the ways in which it operates. The first part examines the accommodation industry: hotels of all shapes and sizes, guesthouses, hospital services, residential care, hostels and halls of residence. The second part focuses on the foodservice industry: restaurants, hotel foodservice, licensed trade, fast food, employee feeding, welfare catering, travel catering and social catering. With contributions from a number of experts, this book is invaluable for students on higher education courses.

Informacje dodatkowe o Introduction to Hospitality Operations:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Ekonomia
ISBN: 978-0-8264-6077-6
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Introduction to Hospitality Operations

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Introduction to Hospitality Operations - opinie o książce

Inne książki autora
Koran
Jones0
Okładka ksiązki - Koran

A new edition of one of the world's most important and influential booksThe Koran, the holy scripture of Islam, is the record of Muhammad's oral teaching...

Witch's Business
Jones0
Okładka ksiązki - Witch

They're in the revenge business! Jess and Frank's father has stopped their allowances for four whole months! That means that Jess can't go anywhere...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;
Z pamiętnika jeża Emeryka
Obca kobieta
Katarzyna Kielecka
Obca kobieta
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Oczy Mony
Thomas Schlesser
Oczy Mony
Rok szarańczy
Terry Hayes
Rok szarańczy
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy