Introduction to Hospitality Operations

Ocena: 0 (0 głosów)
This second edition of the most complete introductory text available examines the whole of the hospitality industry and the ways in which it operates. The first part examines the accommodation industry: hotels of all shapes and sizes, guesthouses, hospital services, residential care, hostels and halls of residence. The second part focuses on the foodservice industry: restaurants, hotel foodservice, licensed trade, fast food, employee feeding, welfare catering, travel catering and social catering. With contributions from a number of experts, this book is invaluable for students on higher education courses.

Informacje dodatkowe o Introduction to Hospitality Operations:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Ekonomia
ISBN: 978-0-8264-6077-6
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Introduction to Hospitality Operations

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Introduction to Hospitality Operations - opinie o książce

Inne książki autora
Merlin Conspiracy
Jones0
Okładka ksiązki - Merlin Conspiracy

The story moves through several precariously linked worlds in vividly imagined episodes told alternately by Roddy and Nick, as their journeys begin to...

Living with the Enemy
Jones0
Okładka ksiązki - Living with the Enemy

This collection of photographs and narratives illustrates the results of women who have been battered by their spouses or boyfriends, and reveals women...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy