In your arms

W tle powieści rachunki do wyrównania. Mafia. Ciagłe zagrożenie.

A w środku tego młodziutka Sin, która poznając pewnego mężczyznę o tajemniczym imieniu Olo, myślała że złapała pana Boga za nogi.

Nie wiedziała jednak, ile ta pomyłka będzie ją kosztować. A ciężko się uwolnić z rąk despotynie zazdrosnego psychopaty, który jest jej narzeczonym.

Na domiar złego, na swojej drodze kobieta spotyka kolejnego faceta, któremu zaczyna ufać. A nie powinna, bo szybko okazuje się, że jest on podobnym jej narzeczonemu apodyktycznym, nie znoszącym sprzeciwu osobnikiem. Bohaterka powinna uczyć się na błędach, a nie je powielać.

Kim tak naprawdę są obaj mężczyźni?

Jakie tajemnice skrywają przed Sin?

A ona sama, czy staje z uczciwym i otwartym sercem przed miłością?

Tajemnicza, niebezpieczna, obezwładniającą historia, która rozpali wszystkie wasze zmysły.

Informacje dodatkowe o In your arms:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2024-10-23

Kup książkę In your arms

In your arms - opinie o książce

Avatar użytkownika - FascynacjaKsiazk
FascynacjaKsiazk
Przeczytane:2024-11-11, Ocena: 6, Przeczytałam,

🔥Kolejna historia autorki przepełniona jest zawrotną akcją,tajemnicami,intrygami,kończąc na pożądaniu trudnego do okiełznania.Czy w bezwzględnym świecie przepełnionym zdradami,brakiem uczuć oraz traktowaniem ludzi przedmiotowo jest szansa na stworzenie czegoś „głębszego” bez konsekwencji?To trudne,ponieważ kłamstwa i zatajanie prawdy powoduje,że niczego nie możemy być pewni,a na szali waży się życie swoje i innych.
▫Mamy gangstera-Olo mającego obsesje w stosunku do Sin.Daje to wielu niebezpiecznych sytuacji.Pragniemy poznać,co się za tym kryje,i to powoduje emocji na wysokim poziomie!
▫A tuż obok gangstera-jest David,który kręci i chce więcej-dając całego siebie i biorąc.
▫Pomiędzy Olo a Davidem jest Sin-dziewczyna zagadka.I ta zagadka jest kluczowa,by zrozumieć całą historię!

🔥Rozdziały z perspektywy Sin i Davida dają pełny obraz historii.Szkoda,że nie było jeszcze rozdziałów widziane oczami Olo-moglibyśmy go bardziej poznać.Jednak to,nie ujmuje atrakcyjności tej historii.Czyta się w niewiarygodnie szybkim tempie,bo ponad dwustustronicowa lektura jest nasycona w zawrotną akcją.

🔥”In your arms” nasycone jest chemią pomiędzy bohaterami,tworząc elektryzujące chwile i momenty przynoszące rozkosz i ukojenie.Idealna historia dla osób kochających tajemnice,gorące sceny i możliwość odkrycia prawdy wraz z powodami zachowań bohaterów.Czytajcie!
🔥Gorąco polecam!

Przekroczyć granicę. Tom II
Aneta Sołopa0
Okładka ksiązki - Przekroczyć granicę. Tom II

Po wielu niepowodzeniach Ola i Kamil zostają szczęśliwym małżeństwem. Otrzymują również prezent od losu – okazuje się, że Ola zachodzi w upragnioną...

Przekroczyć granicę
Aneta Sołopa0
Okładka ksiązki - Przekroczyć granicę

Ola wydaje się spełnioną trzydziestolatką. Na pozór ma wszystko: dom, dobrą pracę, pieniądze, zdrowie, wspaniałego męża. Do szczęścia brakuje jej jednego...