Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial

Ocena: 0 (0 głosów)
The results from this research affirmed the fact that inactivation of microorganisms by chemical disinfectants is influenced by disinfection, microbial, and water quality factors and the various interactions between these factors. The results showed that for all disinfectants, temperature is a key parameter that influences disinfection efficiency. The effect of turbidity was generally of less importance than pH and temperature. The safety factors (1.5 to 2.0) that are applied in the USEPA Ct tables should be satisfactory to account for these effects, not to mention the additional safety factors that are employed during Ct calculations (Cresidual and t10). Research Partner: USEPA

Informacje dodatkowe o Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-1-84339-875-2
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial - opinie o książce

Inne książki autora
Fundamentals of Pathology of Skin
Mysore0
Okładka ksiązki - Fundamentals of Pathology of Skin

This book is intended to serve as a desktop reference for students of dermatology and pathology, a supplement to large standard textbooks. It is designed...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy