Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial

Ocena: 0 (0 głosów)
The results from this research affirmed the fact that inactivation of microorganisms by chemical disinfectants is influenced by disinfection, microbial, and water quality factors and the various interactions between these factors. The results showed that for all disinfectants, temperature is a key parameter that influences disinfection efficiency. The effect of turbidity was generally of less importance than pH and temperature. The safety factors (1.5 to 2.0) that are applied in the USEPA Ct tables should be satisfactory to account for these effects, not to mention the additional safety factors that are employed during Ct calculations (Cresidual and t10). Research Partner: USEPA

Informacje dodatkowe o Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-1-84339-875-2
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Impact of Water Quality on the Inactivation of Bacterial - opinie o książce

Inne książki autora
Fundamentals of Pathology of Skin
Mysore0
Okładka ksiązki - Fundamentals of Pathology of Skin

This book is intended to serve as a desktop reference for students of dermatology and pathology, a supplement to large standard textbooks. It is designed...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy