I żyli długo i szczęśliwie. Jak zbudować związek idealny?

Książka, która pomogła milionom par na świecie!

o Poznaj proste metody na problemy w związku.

o Wzmocnij waszą relację.

o Zbuduj związek odporny na zdrady.

o Naucz się zaspokajać potrzeby partnera.

Jak zbudować satysfakcjonującą relację? Dlaczego tak wiele małżeństw się rozpada? Co sprawia, że partnerzy decydują się na romans? Czego tak naprawdę potrzebują kobiety i mężczyźni? I czy można utrzymać namiętność nawet w długoletnim związku?

Odpowiedzi na te pytania szuka Willard F. Harley, autor osiemnastu książek na temat związków, psycholog i terapeuta małżeński z ponad trzydziestoletnim stażem. Przekonuje, że kluczem do udanej relacji jest zrozumienie wzajemnych oczekiwań i skupienie się na potrzebach ukochanej osoby.

Harley podpowiada także, co zrobić, aby podtrzymywać stan zakochania i nie pozwolić rutynie osłabić namiętności. Przekonuje, że jest to możliwe nawet po wielu latach wspólnego życia. Prawdy zawarte w jego książce to prosta recepta na długie i szczęśliwe życie we dwoje.

Informacje dodatkowe o I żyli długo i szczęśliwie. Jak zbudować związek idealny?:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-03-12
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 9788370209261
Tytuł oryginału: His Needs, Her Needs: Building an Affair-Proof Marriage

Tagi: Psychologia rodzinna Rodzina i związki - poradniki Randki związki mieszkanie razem małżeństwo - poradniki

Kup książkę I żyli długo i szczęśliwie. Jak zbudować związek idealny?