Eksploruj! Hiszpania
Zaplanuj podróż do Hiszpanii i przeżyj niezapomniane chwile!
Hiszpania - ten przewodnik jest inny niż wszystkie! Nie znajdziesz w nim szczegółowego spisu obiektów, godzin otwarcia, numerów telefonów, które i tak lepiej sprawdzić online. Jest za to wyselekcjonowany zbiór niezapomnianych doświadczeń, by stworzyć wyjątkową podróż, pasującą do indywidualnych upodobań.
.ODKRYWANIE I RESET - odkryj nieznane miejsca i nową perspektywę
.STWÓRZ WŁASNĄ PODRÓŻ - zaplanuj wyjątkowe przygody, wybierz najciekawsze atrakcje
.RUSZ WYOBRAŹNIĄ - znajdź własną ścieżkę z podpowiedziami miejscowych przewodników
.PODRÓŻUJ ODPOWIEDZIALNIE - bądź ostrożny, wspieraj lokalną, społeczność i miej pozytywny wpływ na otoczenie
OBIETNICA LONELY PLANET
Mówimy, jak jest. To nasza praca, by każda podróż była niezwykłym doświadczeniem. To, co polecamy, opiera się na niezależnych wyborach, i nie mają na to wpływu zewnętrzne czynniki. Nasze porady pochodzą z pierwszej ręki, więc możesz na nas polegać - pomożemy ci spędzić niezapomniane wakacje!
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-06-05
Kategoria: Przewodniki turystyczne
Tytuł oryginału: Experience Spain
Co się dzieje? Złośliwe gobliny rozdają za darmo Magiczny Proszek. Czy naprawdę chcą pomóc mieszkańcom Miasteczka Zabawek, czy też jest to ich nowa psota...
Seria popularnych książek ze zmywalnym flamastrem i laminowanymi stronami. Rysuj, pisz, rozwiązuj zadania i baw się ze swoimi ulubionymi bohaterami - wyrusz...