HARDCORE. Nowe życie i miłość

Chcesz być szczęśliwy? Tutaj, na ziemi? A może życie właśnie stawia cię pod ścianą? Nie próbuj głową przebić muru, tylko... i właśnie o tym opowiadają:? EKS, który kiedyś, zanim wstał z łóżka, musiał zapalić zioło i tak ,,pchał"dzień za dniem, zastanawiając się, ,,po co to wszystko";? KS. KUBA BARTCZAK, który ministrantem był tylko przez tydzień;? HIOB, którego życie zostało złożone w ofierze podczas rodzinnegopaktu ze Zły m;? WIECZNY, który nie potrafił być ani mężem, ani ojcem;? ARKADIO, który jako nastolatek narobił sobie ogromnych długówi wciąż ,,szedł w nieznane";? POISON, który bił się albo wchodził na słupy wysokiego napięcia,żeby pokazać, co potrafi.Łączy ich to, że spotkali Jezusa. Jeżdżą teraz w różne miejsca, dzielą się tym, co sprawiło, że ich życie nabrało sensu. Chcieliby, żeby każdy - bez wyjątku - miał pewność, że WARTO ŻYĆ. Jestem im bardzo wdzięczna, że opowiedzieli i mi, i tobie o swoich doświadczeniach. Wcale nie obiecują, że będzie łatwo, bo życie to HARDCORE.

Informacje dodatkowe o HARDCORE. Nowe życie i miłość:

HARDCORE. Nowe życie i miłość - opinie o książce

Avatar użytkownika - azetka79
azetka79
Przeczytane:2016-09-19, Ocena: 6, Przeczytałam,
Wielkie WOW:) polecam całym sercem lekturę tej pozycji. Rewelacyjne ujęcie tematu, historie pisane życiem, piękne świadectwa życia zgodnie z porywami serca, choć te serca nie raz przeszły piekło życia, z niewyobrażalnymi zranieniami wędrują przez życie, codziennie na nowo podejmują walkę ze złem, które się nie poddaje... mega pozytywni Bohaterzy naszych czasów:) polecam! każdemu!
Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;