Atlas grzybów i książka kucharska w jednym. W książce zamieszczono opisy kilkudziesięciu gatunków grzybów. W zwięzły i przystępny sposób przedstawiono najważniejsze informacje o grzybach oraz o tym, jak je zbierać.
Znajdziesz tutaj również najlepsze przepisy na pyszne dania z grzybami w roli głównej . Grzyby duszone i zapiekane, zupy, sosy i gulasze, mniej i bardziej pracochłonne potrawy- wszystkie przepisy opatrzono pięknymi zdjęciami.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-27
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony
ISBN:
Liczba stron: 120
Niektórzy podchodzą do wróżenia niezwykle poważnie, podczas dgy inni traktują je jako dobrą zabawę. Bez względu na to, która z tych postaw jest bliższa...
Encyklopedia adresowana jest do szerokiego grona odbiorców, a także do wszystkich zainteresowanych niezwykłą nauką, jaką jest geografia. Imponująca jest...
Chcę przeczytać, Pozostale,