Atlas grzybów i książka kucharska w jednym. W książce zamieszczono opisy kilkudziesięciu gatunków grzybów. W zwięzły i przystępny sposób przedstawiono najważniejsze informacje o grzybach oraz o tym, jak je zbierać.
Znajdziesz tutaj również najlepsze przepisy na pyszne dania z grzybami w roli głównej . Grzyby duszone i zapiekane, zupy, sosy i gulasze, mniej i bardziej pracochłonne potrawy- wszystkie przepisy opatrzono pięknymi zdjęciami.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-27
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony
ISBN:
Liczba stron: 120
Atrakcje w mieście, wycieczki piesze i rowerowe, wycieczki samochodem....
Pamięć nie jest archiwum tego co było, nie jest ona również-przynajmniej zasadniczo-wiedzą o przeszłości ani też rejestrem śladów. Jej konstrukcja i jej...
Chcę przeczytać, Pozostale,