Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Ocena: 0 (0 głosów)
Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania. 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia, lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym, wiele praktycznych rad, ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów. Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać. Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.

Informacje dodatkowe o Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty:

Wydawnictwo: DELTA Oficyna Wydawnicza
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7175-536-8
Liczba stron: 128

więcej

Kup książkę Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy