John Allison jest mistrzem małego realizmu. A Giant Days, jego sztandarowe dzieło, to najdłużej ukazująca się w Non Stop Comics seria komiksowa.
Data wydania: 2022-08-31
Kategoria: Komiksy
Kolejny semestr, którego nie można przegapić. Połamane kości, szukanie mieszkania i czający się za rogiem koszmar dorosłego życia. NAGRODY: 2 x Nagroda...
Przeczytane:2022-12-10, Ocena: 4, Przeczytałem,
GIANT PROBLEMS
Ta seria nigdy się nie nudzi. Obyczajowa z założenia, stanowi miks motywów wszelkiej maści, od kryminału zaczynając, przez fantastykę i horror, na absurdalnej komedii skończywszy. I wszystko to ze sobą współgra, pasuje do siebie, uzupełnia się. I daje taki efekt finalny, że wciąga, urzeka i chce się do tego świata wracać.
Trzeci rok studiów to dla Daisy, Esther i Susan to pora... na jeszcze więcej tego samego! Nowe problemy, nowe zajęcia i jeszcze więcej szalonych przygód. Bo Halloween nadchodzi. Bo nadchodzą Święta. A losy naszych bohaterek plączą się coraz bardziej, czy to na polu życiowym, uczuciowym, czy jakimikolwiek innym!