"George i Laura" to ciekawa opowieść o wyjątkowym związku tytułowych bohaterów, ich odwadze, wdzięku i humorze, które ubarwiają tę historię. To poruszająca saga o triumfie, tragedii, a także historia miłosna, jaka mogła zdarzyć się tylko w Ameryce.Wśród wielu intrygujących szczegółów i zadziwiających informacji9 są:- Nowe ważne informacje o 11 września i jego następstwach, w tym szczegółowa relacja o zachowaniu się prezydenta i Pierwszej Damy, gdy na ich oczach rozgrywał się prawdziwy dramat.- Prawdziwy obraz pijaństwa George'a W., napięcie, jakie przez ten fakt miało miejsce w ich małżeństwie oraz ultimatum, które zmieniło jego życie i bieg historii.- Ich chwytająca za serce walka z niepłodnością oraz zagrożenie życia Laury w czasie ciąży.- Tragedie z lat młodości, kształtujące ich osobowości w tym spowodowany przez nastoletnią Laurę wypadek samochodowy, w którym zginął jej były chłopak, a który zmienił na zawsze jej życie.- Zaskakujący zakulisowy wpływ Laury na politykę USA - zagraniczną i wewnętrzną.
Informacje dodatkowe o George i Laura. Portret amerykańskiego małżeństwa:
Wydawnictwo: Panteon