„Geniusze fantastyki” zabiorą cię na wyprawę do fantastycznych światów, gdzie rządzi magia, nauka lub wiara; gdzie niemożliwe walczy o prymat z możliwym, a wyobraźnia jest najpotężniejszą siłą we wszechświecie.
Nie ma znaczenia, czy po zamknięciu oczu podróżujesz po fantastycznych krainach, przedzierasz się przez postapokaliptyczne pustkowia, badasz nawiedzone miejsca czy mkniesz przez kosmiczną otchłań – z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie!
W twoje ręce oddajemy obszerny zbiór opowiadań autorów związanych lub zaprzyjaźnionych z wydawnictwem Genius Creations. Ta ponad 1000-stronicowa antologia to ich prezent dla ciebie i dla nas z okazji drugiego roku działalności wydawnictwa.
Z prawdziwą przyjemnością zapraszamy do świata „Geniuszy fantastyki”!
Informacje dodatkowe o Geniusze fantastyki:
Wydawnictwo: Genius Creations
Data wydania: 2016-02-28
978-83-7995-057-7
Przeczytane:2019-03-02, Ocena: 3, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2019, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2019 roku, 52 książki 2019, Mam, E-book 2019,
Nie jestem wielbicielką fantastyki ale uporałam się z tą pozycją. Co prawda czytanie zajęło mi chyba z miesiąc, ale nie dało się czytać więcej niż dwa opowiadania dziennie. Ponad sześćdziesiąt opowiadań, ponad dwudziestu autorów. Niektóre mi się nawet podobały, inne niestety nie były i takie, których nie rozumiałam. Myślę, że " Geniusze fantastyki" są gratką, ale tylko dla wielbicieli tego gatunku.