Genialne NLP. Myśl i działaj jak człowiek sukcesu

Zrealizuj własny przepis na sukces

Przyciągaj pozytywnie myślących ludzi i korzystne wydarzenia Świadomie wpływaj na Twoje otoczenie Naucz się stosować najskuteczniejsze techniki NLP

Geniusz tkwi w NLP

Wielkich rzeczy dokonują ludzie tacy jak Ty. Potrafią łatwo zażegnać zarówno kryzys w życiu zawodowym, jak i pomyślnie rozwiązać konflikt w życiu prywatnym. Wprowadzają zmiany, które na zawsze na lepsze odmieniają ich kariery i związki. Mają odwagę forsować swoje zdanie i wiedzą, jak to robić. Szybko przekonują innych do swoich racji i realizują wszystkie plany. Jak? Nauczyli się stosować genialne zasady programowania neurolingwistycznego.

Widzisz się w tym elitarnym kręgu? To doskonale, oto pierwszy krok do błyskotliwej zmiany w Twoim życiu. Proponujemy Ci zestaw narzędzi i technik, które pomogą zmienić niekorzystne wzorce myślenia oraz zachowania - z których możesz nie zdawać sobie sprawy - i wprowadzić nowe, pozytywne i konstruktywne sposoby, by ulepszyć dowolny aspekt Twojego życia.

Co kryje Twój nieświadomy umysł i jaki masz z tego pożytek? Jak kontrolować sposób myślenia, by osiągnąć sukces? W jaki sposób używać sprzyjających Ci sposobów komunikacji? Czy język ciała może stać się Twoim sprzymierzeńcem? Na czym polega elegancka perswazja i jak ją stosować?

Informacje dodatkowe o Genialne NLP. Myśl i działaj jak człowiek sukcesu:

Wydawnictwo: Onepress