Gadu - gadu. Jak swobodnie rozmawiać z każdym i w każdej sytuacji

Odważ się zabrać głos!

Komunikacja i zdolność nawiązywania relacji są absolutnie kluczowe dla sukcesów w życiu zawodowym i osobistym. Każda rozmowa może być początkiem czegoś nowego; nowej pracy, nowego pomysłu albo nowej przyjaźni. Jeśli  trudno ci zabrać głos w obecności innych osób, zamykasz sobie drogę to nowych możliwości. Ta książka pomoże ci inaczej spojrzeć na komunikację - przekonasz się, że rozmowa jest przyjemnym i wartościowym zajęciem, które może odmienić twoje życie.

Mark Rhodes - znany brtyjski przedsiębiorca, wykładowca i trener biznesowy. Autor licznych bestselerowych poradników z pogranicza psychologii i biznesu.

Informacje dodatkowe o Gadu - gadu. Jak swobodnie rozmawiać z każdym i w każdej sytuacji:

Data wydania: 2014-04-16
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Gadu - gadu. Jak swobodnie rozmawiać z każdym i w każdej sytuacji

Gadu - gadu. Jak swobodnie rozmawiać z każdym i w każdej sytuacji - opinie o książce

Praktyczny poradnik o tym, jak rozmawiać. Skupia się szczególnie na rozpoczęciu dowolnej komunikacji z przypadkowymi osobami, wyróżniając też bariery, które sprawiają, że często mamy z tym problem. Autor sugeruje jak pokonać własne lęki i naczyć się rozmawiać z innymi.

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;