Okładka książki - Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podręcznik do nauki zawodu

Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podręcznik do nauki zawodu

Nowoczesny podręcznik do nauczania zawodu fryzjera w szkołach, z możliwością wykorzystania w indywidualnym szkoleniu w zakładach fryzjerskich oraz na kursach dokształcających. W sposób kompleksowy omawia wszystkie zagadnienia teoretyczne i praktyczne wiedzy niezbędnej do wykonywania zawodu fryzjera. Pozwala przygotować adepta do egzaminu czeladniczego i usystematyzować wiedzę przed egzaminem mistrzowskim.

Informacje dodatkowe o Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podręcznik do nauki zawodu:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 978-83-7141-529-6

Kup książkę Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podręcznik do nauki zawodu

Fryzjerstwo wraz z poradami kosmetycznymi. Podręcznik do nauki zawodu - opinie o książce

Znajdź i wklej. Zwierzęta świata
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Znajdź i wklej. Zwierzęta świata

Załóż okulary sowom, przecież muszą wyglądać mądrze.Świstakom spraw fikuśne kapelusiki, a tygrysa umieść w dżungli. W tej zabawnej kolorowance znajdziesz...

Testy na koniec gimnazjum. Matematyka
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Testy na koniec gimnazjum. Matematyka

,,Testy na koniec gimnazjum. Matematyka" przeznaczone są dla uczniów trzecich klas szkół gimnazjalnych, przygotowujących się do ważnego sprawdzianu...