Food Technology & Quality Evoluation

Ocena: 0 (0 głosów)
Forty-three papers were drawn from a workshop on Food Quality Science and Technology held in the Horticultural Research Institute (Lithuania) in June of 2001. The focus is on the preservation of fruits and vegetables, but other plant products (such as medicinal) are covered as well. Broad topics include computer-based control systems, assessment of harvest and postharvest conditions on processing qualities, biochemistry of fruit softening, the influence of storage conditions, quality evaluations, and other applications. Each chapter looks at a technology or technique related to specific plants.

Informacje dodatkowe o Food Technology & Quality Evoluation:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-1-57808-235-3
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Food Technology & Quality Evoluation

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Food Technology & Quality Evoluation - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy