Food Technology & Quality Evoluation

Ocena: 0 (0 głosów)
Forty-three papers were drawn from a workshop on Food Quality Science and Technology held in the Horticultural Research Institute (Lithuania) in June of 2001. The focus is on the preservation of fruits and vegetables, but other plant products (such as medicinal) are covered as well. Broad topics include computer-based control systems, assessment of harvest and postharvest conditions on processing qualities, biochemistry of fruit softening, the influence of storage conditions, quality evaluations, and other applications. Each chapter looks at a technology or technique related to specific plants.

Informacje dodatkowe o Food Technology & Quality Evoluation:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-1-57808-235-3
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Food Technology & Quality Evoluation

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Food Technology & Quality Evoluation - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy