Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia ogólnego do nauczania fizyki i astronomii na poziomie dwuletniego uzupełniającego liceum ogólnokształcącego oraz trzyletniego technikum uzupełniającego po zasadniczej szkole zawodowej.

Informacje dodatkowe o Fizyka i astronomia 1. Podręcznik dla dwuletniego uzupełniającego liceum ogólnokształcącego oraz dla trzyletniego technikum uzup:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Fizyka i astronomia 1. Podręcznik dla dwuletniego uzupełniającego liceum ogólnokształcącego oraz dla trzyletniego technikum uzup

Fizyka i astronomia 1. Podręcznik dla dwuletniego uzupełniającego liceum ogólnokształcącego oraz dla trzyletniego technikum uzup - opinie o książce

Miłosz Aleksandra, Mróz Zenobia0
Okładka ksiązki - Fizyka i astronomia 2. Podręcznik dla dwuletniego uzupełniającego liceum ogólnokształcącego oraz dla trzyletniego technikum uzup

Druga część podręcznika, który chcemy polecić Nauczycielom i Uczniom Dwuletniego Uzupełniającego Liceum Ogólnokształcącego oraz Trzyletniego Technikum...