Czy wyobrażasz sobie Boga jako staruszka z siwą brodą unoszącego się w niebie? Czy może jako kaznodzieję walącego w ambonę i krzyczącego na ludzi? Bóg w niczym nie przypomina tych stereotypów. On istnieje naprawdę. On żyje. Zna twoje imię i kocha ciebie! Każdego dnia możesz usłyszeć, co On chce ci powiedzieć o twoich problemach, twoich przyjaciołach i decyzjach, które musisz podjąć. Możesz Go usłyszeć przez Jego słowo. Książka ta przekazuje Słowo Boże wyrażone codziennym językiem. Odnajdziesz w niej słowa nadziei, zachęty, porady i miłości. Jest ona dla każdego szansą na zbliżenie się do Boga.
Informacje dodatkowe o e-mail od Pana Boga do nastolatka:
Wydawnictwo: Edycja Świętego Pawła
Data wydania: b.d
83-7168-397-9
Przeczytane:2023-03-09, Ocena: 3, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2023, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2023 roku, 12 książek 2023, 26 książek 2023, 52 książki 2023, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2023,
Krótkie, zwięzłe treści, które mogą wiele poukładać w głowie. Wielokrotnie w mailach odnalazłam swoją sytuację, trudności i nadzieję. Trzeba przyznać, że niesamowita prostota bije w takich kontaktach z Bogiem. Kolejny raz przekonujemy się, że Bóg to nie jest starszy pan siedzący na chmurce.
Zdecydowanie polecam ją do spokojnej lektury, np. do poduszki. Krótkie, treściwe wiadomości tuż przed snem. Raczej nie do czytania "ciągiem".