SPRAWIĘ, ŻE POCZUJESZ SIĘ LEPIEJ!
Przed premierą filmu ukochana babcia Mizuhary odchodzi. Ponieważ zachowanie sąsiadki wydaje się obojętne i wygląda na to, że dziewczyna dusi w sobie uczucia, Kazuya zaprasza ją na randkę,
która ma poprawić jej humor. W tym celu pożycza pieniądze od szefa z pracy dorywczej i wynajmuje dziewczynę na cały dzień.
Jest zdeterminowany, by spełniać wszystkie jej zachcianki, ale Mizuhara nie przestaje zachowywać się jak profesjonalna dziewczyna
do wynajęcia – wkłada ubranie, które wpadło chłopakowi w oko i trzyma go za rękę podczas seansu filmowego!
Czy Kazuya jest w stanie pomóc Mizuharze? Tom 19 wystawi na próbę jego “siłę chłopaka”!
Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2023-12-27
Kategoria: Komiksy
W domu rodziny Kinoshita odbywa się łączone przyjęcie urodzinowe Kazuyi i Mizuhary. Niespodziewanie w miejsce spóźnionej dziewczyny, niczym prawdziwy huragan...
Film z Mizuharą w roli głównej jest bliski ukończenia. Gdy babcia Sayuri przybywa zobaczyć miejsce, gdzie odbędzie się premiera, traci przytomność. Mizuhara...
Przeczytane:2024-02-01, Ocena: 4, Przeczytałem,
DZIEWCZYNA I IDEALNA RANDKA
Dziewiętnasty tomik ,,Dziewczyny do wynajęcia" w pewnym momencie stara się - znów - pójść jakby w konkret, spróbować namieszać i doprowadzić do sytuacji, gdzie główny bohater w końcu zmieni swój status quo, ale wiadomo co z tego wynika. Ale zabawa z tomikiem, jak zawsze, udana jest, na nudę nie ma miejsca, a całość, skupiona właściwie wokół jednej tylko randki realizowanej krok po kroku, przez dwieście stron potrafi utrzymać naszą uwagę, zainteresowanie i jeszcze doprawić to wszystko kilkoma emocjami, więc dobrze jest i ciekawie się zanosi na przyszłość.
Kazuya postanowił poprawić nieco humor Mizuhary po stracie babci i zdecydował się wynająć ją jeszcze raz, tym razem na cały dzień, i nie szczędzić pieniędzy, byle doprowadzić ją do zadowolenia. To spotkanie to ma być randka - a właściwie ,,randka" - idealna, zaplanowana w najdrobniejszych szczegółach, z masa Kazuya i co z tego wyniknie? Czy Mizuhara zostanie pocieszona? Czy chłopakowi wystarczy pieniędzy? No i co dalej? Bo Kazuya coraz bardziej utwierdza się w przekonaniu, że Mizuhara to ta jedna jedyna, miłość jego życia i w ogóle, aż w końcu emocje biorą górę i słowa - a w końcu także łzy - zaczynają płynąć...