Dziesięć najważniejszych przesłań, które zmarli chcą przekazać Tobie

Jeśli uznajesz, zgodnie z głównym nurtem fizyki kwantowej, że czas i przestrzeń są iluzją, a ponadto, jak zdecydowana większość ludzi, wierzysz w istnienie życia pozagrobowego, czy nie wydaje ci się oczywistym, że bliscy zmarli po poznaniu tajemnic życia i śmierci próbują się skontaktować z osobami, które kochali za życia? Czy nie próbowaliby ich inspirować i dodawać otuchy? Oni rzeczywiście podejmują takie próby.

Ta książka stanowi na to niezbity dowód.

Ci, którzy odeszli posiadają niezwykłą perspektywę i widzą więcej niż było im dane za życia. Pamiętają wybory własnych żywotów. Są świadomi obecności wysublimowanej i kojącej miłości, od której nie da się uciec. Ujawnili swoje niezwykłe spostrzeżenia autorowi, którego książki zostały przetłumaczone na 25 języków, i który jest jedną z gwiazd filmu "Sekret".

Zmarli mają świadomość, że czasy, w których żyjemy są prymitywne. Ujawniają jednak, że sami je dla siebie świadomie wybraliśmy jeszcze przed narodzinami. Sami chcieliśmy żyć w okresie początkowego rozwoju, za co zapewne czeka nas w przyszłości bezcenna nagroda. Rzuca to zupełnie nowe światło na dzisiejsze problemy, ograniczenia i troski.

Dzięki tej książce dowiesz się, co się dzieje z ludźmi po śmierci. Autor ostatecznie obala mit piekła i uzmysławia, że twoim celem nie jest znoszenie nieprzyjemności, a ich przemiana. Od teraz będziesz pozytywnie odbierał chwilowe trudności i dostrzegał trwałe dary. Dowiesz się, czy zmarli chcieliby cię za coś przeprosić. Poznasz również dalsze losy swoich dawnych zwierząt domowych.

Nowa wizja zaświatów – nowe szanse w życiu.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Informacje dodatkowe o Dziesięć najważniejszych przesłań, które zmarli chcą przekazać Tobie:

Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
Data wydania: 2015 (data przybliżona)
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: The Top Ten Things Dead People Want To Tell You
Język oryginału: Angielski
Tłumaczenie: Magdalena Szewczuk

Kup książkę Dziesięć najważniejszych przesłań, które zmarli chcą przekazać Tobie

Dziesięć najważniejszych przesłań, które zmarli chcą przekazać Tobie - opinie o książce

Myśli stają się rzeczami
Mike Dooley0
Okładka ksiązki - Myśli stają się rzeczami

To książka, która podpowie Ci, jak żyć pełnią życia i czerpać radość z każdej przeżytej chwili. Jeśli każdy dzień potraktujesz jako początek ekscytującej...

7 kroków do osiągnięcia szczęścia. Jak wykorzystać moc Wszechświata
Mike Dooley0
Okładka ksiązki - 7 kroków do osiągnięcia szczęścia. Jak wykorzystać moc Wszechświata

Czy wiesz, że w osiąganiu sukcesu i spełnianiu twoich marzeń może ci ktoś pomóc? Naucz się, jak robiąc najmniej, otrzymać jak najwięcej, a część...