Dziczyzna. Porady dla smakoszy

Ocena: 0 (0 głosów)
Bogato ilustrowana książka poświęcona kuchni myśliwskiej. Oprócz przepisów na potrawy z sarny, dzika, bażanta, zająca itp., znajdziemy tu przepisy na najlepsze dotatki do dziczyzny, np. chleb razowy z ziarnami, a także desery z dotatkami pochodzącymi z runa leśnego. Autorzy omawiają też historię myślistwa, poszczególne gatunki zwierząt łownych, sprawianie upolowanej zwierzyny.

Informacje dodatkowe o Dziczyzna. Porady dla smakoszy:

Wydawnictwo: Arkady
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-213-4376-7
Liczba stron: 176

więcej

Kup książkę Dziczyzna. Porady dla smakoszy

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dziczyzna. Porady dla smakoszy - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy