Drzewo rodowe naszej rodziny

Drzewo rodowe naszej rodziny to pięknie wydany, ciekawie opracowany album, który umożliwia  odtworzenie  drzewa rodowego Twojej rodziny.

Jeśli pragniecie  zapisać to, co ulotne, utrwalić najpiękniejsze, rodzinne wspomnienia - koniecznie sięgnijcie po naszą najnowszą książkę.

Książka jest tak opracowana, żeby można było  w prosty sposób wprowadzać do niej zarówno dalekich przodków jak i swoich potomków.

W albumie  można dodawać  informacje, wspomnienia, zdjęcia  o każdym członku rodziny.  Można również   poprosić swoich krewnych, aby wpisali się do książki jak do pamiętnika. W albumie znajduje się między innymi duże, przejrzyście wykonane drzewo rodowe do wypełnienia.

Książka przypomina wyjątkowy album rodzinny, który z łatwością wypełni każdy członek rodziny. Dzięki zawartym w niej ilustracjom ma wyjątkową, rodzinną atmosferę bliskości i szacunku do własnych korzeni.

Książka ma format 30 x 30 cm, 128 stron, wykonana jest z wysokiej jakości papieru o wysokiej gramaturze.

Jest pięknie i elegancko wydana - może być wspaniałym prezentem na Boże Narodzenie, ślub, urodziny  i inne, wyjątkowe okazje.

Informacje dodatkowe o Drzewo rodowe naszej rodziny:

Data wydania: 2019-11-13
Kategoria: Inne
ISBN: 978-80-88333-06-7

Tagi: drzewo genealogiczne

Kup książkę Drzewo rodowe naszej rodziny

Drzewo rodowe naszej rodziny - opinie o książce

Szarańczak czerwony
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Szarańczak czerwony

Czterdziesty trzeci tom kolekcji "Prawdziwe owady, pajęczaki i inne robaki" + okaz - Szarańczak czerwony....

Przewodnik po Watykanie
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Przewodnik po Watykanie

Pierwszy kompletny przewodnik po Watykanie, skierowany do szerokiego grona odbiorców: turystów, pielgrzymów i badaczy. Został opracowany przez przedstawicieli...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;