Dobrostan. O szczęśliwym, bogatym i spełnionym życiu

Inne wydania:

Od wielu lat pielęgnuję w sobie świadomość, że wszystko, co mnie w życiu spotyka, jest darem. Zarówno rzeczy dobre, jak i trudne mają wielką wartość i ukryty sens. Za każdą ciemnością ukrywa się mnóstwo światła - wiem, że to ja muszę je odkryć, a moje nastawienie jest ważnym elementem oczyszczenia i uzdrowienia. Taka postawa otwiera na cenne dary, które procentują przez kolejne lata.

Kiedy narzekasz, nie słyszysz. Kiedy Twój umysł jest spokojny, odbiera ważne przesłania i wskazówki. Niektórzy za wszelką cenę pragną zatrzymać czas i pozostać w przeszłości. Jednak każdemu z nas przeznaczona jest przemiana, przebudzenie, rozwój i doświadczenie dobrostanu - który nie jest jedynie stanem posiadania, ale wyznacznikiem tego, jak dobrze czujesz się w swoim życiu, w swojej pracy, w swojej skórze... Tego uczucia nie da się kupić za żadne pieniądze, to efekt codziennych wyborów.

Dobrostan to poczucie wolności, a prawdziwa wolność to wolność od potrzeby robienia wrażenia na innych ludziach. To wewnętrzny spokój, spójność, harmonia, czas spędzony z bliskimi, kontakt z naturą.

Pragnę, aby ta książka wniosła do Twojego życia nową świadomość tego, co jest naprawdę ważne. By dała Ci wiedzę, praktyczne wskazówki i motywację. By stała się talizmanem, który przyciągnie do Twojego życia mnóstwo pomyślności i obfitości wszelkiego dobra.

Wyruszmy razem w kolejną podróż ku ważnej, niezwykłej i pięknej przemianie.

Z miłością

Agnieszka

Informacje dodatkowe o Dobrostan. O szczęśliwym, bogatym i spełnionym życiu:

Wydawnictwo: Otwarte
Data wydania: 2024-02-19
Kategoria: Poradniki

Tagi: Rodzina i zdrowie Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty Przewodniki turystyczne

Kup książkę Dobrostan. O szczęśliwym, bogatym i spełnionym życiu

Smak życia, czyli uroda zaczyna się w kuchni
Agnieszka Maciąg0
Okładka ksiązki - Smak życia, czyli uroda zaczyna się w kuchni

Ponoć w Brazylii kobiety śmieją się podczas przyrządzania posiłków, by w jedzeniu była radość. O przyjemności gotowania, smakowania, a przede wszystkim...

Słowa mocy. Sztuka tworzenia szczęśliwego życia
Agnieszka Maciąg0
Okładka ksiązki - Słowa mocy. Sztuka tworzenia szczęśliwego życia

Wdzięczność, intuicja, pasja, odwaga, zaangażowanie, odpuszczenie, uważność, spontaniczność, determinacja, wrażliwość, wytrwałość... Każde słowo niesie...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk