Skorzystaj z naszych inspiracji i przekonaj się, że to przygoda dla każdego. Jeśli masz dosyć marnowania, wyrzucania i ciągłych zakupów, to mamy dla Ciebie rozwiązanie idealne: DIY.
Jeszcze nigdy naprawa i przerabianie przedmiotów nie były tak szalenie... łatwe!
Zainspiruj się naszymi rozwiązaniami i pomysłami, a Twój dom, Twoje dzieci, goście i znajomi będą Ci wdzięczni jak nigdy wcześniej.
Daj się ponieść wyobraźni, twórz, odpoczywaj i czerp radość z małych rzeczy. Naucz się w pełni i świadomie korzystać z przedmiotów, a jeśli tego wymagają - daj im drugie życie. Sprawdź, jakie to proste i... piękne.
DaWanda.pl jest internetową platformą z prezentami, produktami handmade i pomysłami DIY. Umożliwia twórcom oraz pasjonatom rękodzieła dzielenie się swoją pasją i zarabianie na niej. Dawandowy butik może być początkiem także Twojej przygody z własnym biznesem!
Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2017-10-11
Kategoria: Hobby
Przeczytane:2017-12-08, Chcę przeczytać, 52 książki 2017,
Jeśli uwielbiacie tworzyć, cenicie sobie oryginalność i szukacie inspiracji zrób to sam, to poradnik DIY Żyj pięknie! na pewno Wam się spodoba.
Znajdziemy 70 projektów, które są naprawdę pomysłowe. Na każde zagadnienie przeznaczono 4 strony: efekt, krótki opis wykonywanej rzeczy, wykaz potrzebnych materiałów i działania krok po kroku pokazane na zdjęciach.
Wydanie zasługuje na piątkę. Twarda okładka, świetnej jakości papier, zakładka, czytelny układ i bajecznie kolorowe i piękne zdjęcia. Już samo przeglądanie książki wprawia nas w przyjemny nastrój i inspiruje do zmian.
Poradnik bardzo mi się spodobał. Jestem początkująca w świecie DIY (niekosmetycznym) i cieszy mnie, że odnalazłam sporo prostych tutorialów, których wykonanie nie zajmie zbyt wiele czasu. Wśród moich ulubionych projektów jest pachnąca ciastolina i ciasteczka dla ptaków, które wykonałam razem z moim 6-latkiem. Teraz synek z wielkim zapałem obserwuje, jaki ptaszek przyleci ucztować na naszym balkonie.
DIY Żyj pięknie! będzie cudownym prezentem dla każdego miłośnika DIY. Pomysłów jest tak wiele, ze każdy znajdzie coś dla siebie.