Rewolucyjna metoda zrzucenia zbędnych kilogramów raz na zawsze: 3,5 kilograma w 14 dni
Autorka bestsellera Biblia żywności i żywienia radzi, jak schudnąć i dobrze się czuć bez diety cud, farmaceutycznych wynalazków, dziwacznych preparatów, uciążliwego liczenia kalorii i ciągłego ważenia się.
Rewolucyjny jadłospis oparty na 12 grupach produktów spożywczych
Pozwala zrzucić 3,5 kilograma w 14 dni
Leczy bóle głowy, infekcje, niestrawność, choroby skóry
Zwalcza zmęczenie i bezsenność
Zapobiega nadciśnieniu, cukrzycy, osteoporozie
Nadwaga, zmęczenie, bezsenność, bóle głowy, częste infekcje, sucha skóra, łamliwe włosy wszystkie te dolegliwości można złagodzić, a nawet wyleczyć dietą Omega. Najnowsze badania naukowe dowodzą, że spożywanie odpowiednich ilości tzw. niezbędnych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6 ma znaczenie dla zdrowia, a ich brak w diecie prowadzi do przyrostu wagi. Nowatorski poradnik odpowiada na wszystkie pytania związane z tą rewelacyjną metodą, coraz powszechniej stosowaną na całym świecie.
Co to są jednostki omega
Jak zgubić zbędne kilogramy
Dlaczego niezbędne kwasy tłuszczowe służą zarówno zdrowiu, jak i odchudzaniu
Jakich olejów używać, a jakich unikać
Jakie szczególne właściwości mają oliwa z oliwek, nasiona i orzechy
Dlaczego fasola, groch i soczewica są wyjątkowo zdrowe
Jak zrezygnować ze śmieciowego jedzenia
Jak wybierać w supermarketach to, co nie szkodzi zdrowiu
Przepisy na smaczne i zdrowe potrawy, wykresy wagi ciała, przejrzyste tabele wartości odżywczych produktów, dzienniczek kontroli diety i przewodnik po jednostkach omega!
Wydawnictwo: Amber
Data wydania: 2012 (data przybliżona)
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN:
Liczba stron: 255
Język oryginału: angielski
Chcę przeczytać,