Dictionary of Food

Ocena: 0 (0 głosów)
"The Dictionary of Food" is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. "The Dictionary of Food" reflects this huge cultural shift. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world's cuisines, familiar and less familiar, within our grasp. 'so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away; invaluable in anyone's kitchen and particularly useful for professional chefs.' - Caroline Waldegrave, Leiths' School of Food and Wine.

Informacje dodatkowe o Dictionary of Food:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-7136-7500-9
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Dictionary of Food

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dictionary of Food - opinie o książce

Inne książki autora
New Masters of Capital
Sinclair0
Okładka ksiązki - New Masters of Capital

In The New Masters of Capital, Timothy J. Sinclair examines a key aspect of the global economy - the rating agencies. In the global economy, trust is formalized...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy