Dictionary of Food

Ocena: 0 (0 głosów)
"The Dictionary of Food" is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. "The Dictionary of Food" reflects this huge cultural shift. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world's cuisines, familiar and less familiar, within our grasp. 'so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away; invaluable in anyone's kitchen and particularly useful for professional chefs.' - Caroline Waldegrave, Leiths' School of Food and Wine.

Informacje dodatkowe o Dictionary of Food:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-7136-7500-9
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Dictionary of Food

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dictionary of Food - opinie o książce

Inne książki autora
New Masters of Capital
Sinclair0
Okładka ksiązki - New Masters of Capital

In The New Masters of Capital, Timothy J. Sinclair examines a key aspect of the global economy - the rating agencies. In the global economy, trust is formalized...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy