Demony sukcesu

Tom 1 cyklu Pokusa

Piotr jest początkującym aktorem, ma na swoim koncie kilka reklam i epizodów filmowych. Bierze udział w castingu do prestiżowej ekranizacji. Poznaje wpływowych ludzi, którzy wciągają go w życie pełne: intryg, układów i walk o sławę. Jego życie zmienia się o sto osiemdziesiąt stopni, gdy poznaje atrakcyjną aktorkę Majkę, która pomaga mu rozwinąć skrzydła w filmowy biznesie. Piotr w trakcie nagrań poznaje Anastazje, młodą i czarującą stażystkę.
Nieposkromione pożądanie, pieniądze i walka o marzenia, to tylko ułamek tego co zafunduje mu ,,nowe" sławne życie.

Informacje dodatkowe o Demony sukcesu:

Wydawnictwo: Ridero
Data wydania: 2022-06-27

Kup książkę Demony sukcesu

Demony sukcesu - opinie o książce

Sława oraz duże pieniądze, w ostatnich latach kojarzą nam się głównie z biznesmenami oraz celebrytami różnego formatu. Ta druga grupa osób pozornie wiedzie bezproblemowe życie, chwaląc się swoim luksusem, wpływami i zmieniając partnerów, jak rękawiczki. Tylko dość często prawdę o tym, co czują skrywają przed otoczeniem latami, bo wedle ich nikt kto tego nie doświadczył nie zrozumie, co tak w rzeczywistości codziennie w ich wnętrzu się dzieje.

Zarys fabuły

W książce spotykamy Piotra, którego marzeniem jest zostać znanym aktorem, toteż w tym celu udał się na pewien casting. Niestety nie dostał się, ale uzyskał propozycję podjęcia współpracy reklamowej na pięć lat. Mężczyzna zgodził się, gdyż nie mógł zaprzepaścić tak wielkiej szansy, bo dzięki temu ma możliwość na to, że ktoś kiedyś go zauważy i zaproponuję rolę w jakimś filmie. Od tego momentu w jego życiu pojawiają się cztery kobiety: Martyna jego menadżerka, Anastazja, Tamara i Majka znana aktorka, z którą Piotr nawiązuje bliższe relacje. Jakie tajemnice dotyczące tychże pań odkryje Piotr? Kto ma nieczyste intencje wobec niego? Czego dopuści się Tamara? Która kobieta zagości w sercu Piotra? Co się jeszcze tragicznego wydarzy? O tym w książce „Demony sukcesu. #Pokusa” autorstwa Justyny Nowak-Wysockiej.

Cena sławy

Autorka za sprawą tejże książki starała się ukazać problemy z jakimi mierzą się sławni ludzie w obecnych czasach. Wszyscy, którzy myślą, że takie osoby opływające w bogactwie żyją bezproblemowo, a tymczasem często bywa inaczej. Otóż na porządku dziennym pojawiają się zdrady, intymne układy, niedozwolone używki, szantaże itd. Natomiast najgorszym zjawiskiem, które wywołuje to wszystko jest brak szczerości, która została zastąpiona ogólnym fałszem na każdej płaszczyźnie. Wśród tych osób trudno o prawdziwą miłość, która przetrwa lata, bo gdyby ona była, to życie byłoby łatwiejsze. To wszystko i wiele więcej można znaleźć w tej historii i po jej lekturze niektórzy mogą zastanowić się, czy warto być celebrytą, o czym marzy wiele osób.

Podsumowanie

Książkę czytało mi się szybko i z dużym zaciekawieniem, a zakończenie historii sprawiło, iż z chęcią sięgnę po kolejny tom. W pozycji pojawiają się pikantniejsze sceny, ale nie ma ich zbyt dużo, co w stosunku do jej niewielkiej objętości jest dobrym rozwiązaniem. Moim zdaniem książka jest idealna, gdy poszukujemy czegoś szybkiego i nieskomplikowanego, a jednoczenie wciągającego i emocjonalnego. Okładka za sprawą przystojnego mężczyzny spodoba się niejednej fance gatunku. Gorąco polecam książkę wszystkim tym, którzy chcą się przekonać, jak naprawdę wygląda życie początkującego aktora w szeroko pojmowanym show-biznesie.

Za egzemplarz do recenzji dziękuję autorce Justynie Nowak-Wysockiej.

" Media to zło tego świata, daję sławę, pieniądze, ale często odbierają godność i pchają ludzi do różnych nieczystych zagrywek. "

Piotr młody aktor marzący o wielkiej karierze. Dostając ofertę pracy zaczyna odkrywać jak wygląda prawdziwy świat w tej branży. Doskonale pokazuje mu to między innymi relacja z Majka. Ludzie, aby osiągnąć swoje cele nie cofną się przed niczym. Jest to świat pełen układów.
Jak bardzo porwie Piotra ten świat? Czy uda mu się zachować w tym wszystkim zdrowy rozsądek?

Książka lekka i wciągająca. Pełna różnych emocji w tym namiętności, której nie mogło zabraknąć.
Polecam! 😊 I czekam na dalszą część..

Byłam ogromnie ciekawa tej książki, dlatego zaraz, gdy do mnie dotarła, wzięłam się za jej czytanie. Wiecie co nie zawiodłam się. Historia zawarta na stronach tego dzieła jest poruszająca, niezwykle emocjonująca i daje do myślenia. Po lekturze byłam wręcz zadowolona, że prowadzę zwyczajne, „nudne” życie i nie muszę przeżywać tego co celebryci pracujący w tym zawodzie.

Piotr odkryty przez łowców telentów zostaje wkręcony w świat fleszy i ma kontakt ze sławami znanymi z ekranu. Zauważony zostaje przez atrakcyjną Majkę, która bierze go pod swoje skrzydła i pomaga mu stawiać pierwsze kroki oraz rozwijać karierę. Niestety to co początkowo wydaje się mu ekscytujące i budzi podziw, tak naprawdę jest całkowicie inne. Sława, pieniądze, podziw fanów to tylko jedna strona medalu. Za drugą połową skrywa się mroczny, obłudny świat, gdzie żądni sławy ludzie zrobią wszystko, by tylko być na pierwszych stronach gazet. Używki, alkohol, hejt, intrygi, zdrady to codzienność.

Piotr dostrzega w jakie bagno wdepnął dopiero po tym jak poznaje stażystkę Anastazję, w której się zakochuje.
Czy ta znajomość będzie miała szanse się rozwinąć? Czy Majka wypuści ze swych szponów nową zdobycz? Jak potoczy się kariera Piotra i czy stanie się jak jego nowi znajomi, którzy stoczyli się w odchłań tego brudnego, zakłamanego świata?

Jestem pod wrażeniem tego co zrobiła tu autorka. Dosadnie, bez przesady opisała jakie jest naprawdę życie aktorów. To co my widzowie widzimy to tylko maska jaką zakładają celebryci, którzy obdarzają nas fałszywymi, sztucznymi uśmiechami i mówią to co byśmy chcieli usłyszeć. Zrobią wszystko dla sławy, podziwu i uznania fanów. Ich życie narażone jest na stykanie się z obłudą, cynizmem i pogardą.

Postaci jakie wykreowała pisarka są bardzo realistyczne i dokładnie odzwierciedlają zachowania o jakich nieraz czytamy w gazetach.

Fabuła jest dynamiczna i bardzo ciekawa, w której obfitują intrygi i zaskakujące zwroty akcji. Czytanie zajmie wam niewiele czasu, gdyż książka jest cienka, ale nie odbija się to wcale na tekście. Autorka zrezygnowała z przydługich opisów na rzecz trafnej, spójnej treści, która nie przynudza. Do tego styl pani Justyny jest lekki i przystępny co znacznie ułatwia czytanie.

Główny bohater był dla mnie trochę jak ćma, która lgnie do światła, lecz gdy tylko za bardzo zbliży się do rozgrzanej żarówki, może nieść za sobą bardzo poważne konsekwencje. Zakończenie zaskoczyło mnie i urwało się w ekscytującym momencie, przez co nieco się zdenerwowałam. Jestem ciekawa czy ten aktor poradzi sobie w świecie fleszy, czy zrozumie co tak naprawdę w życiu jest ważne i nie poparzy się jak ta ćma. Obym szybko doczekała się kontynuacji, gdyż moja wyobraźnia nie daje mi spokoju, próbując doszukać się odpowiedzi na wszystkie niedokończone wątki.

Uważam, że jest to pozycja godna polecenia wam moi drodzy. Nietuzinkowa, nieoczywista i intrygująca powieść uwiedzie was od pierwszych stronic i przepadniecie tak jak ja. Naprawdę warto poznać historię Piotra. Nie będziecie żałować spędzonego czasu na czytaniu „Demony sukcesu”.

Avatar użytkownika - marta_czyta
marta_czyta
Przeczytane:2022-07-31, Ocena: 4, Przeczytałem, Mam,

“Demony sukcesu. Pokusa“

" Każdy z nas jest aktorem w spektaklu życia, ale dało nam ono jedną możliwość, niekiedy sami możemy dobierać do niego aktorów."

Demony sukcesu to książka specyficzna. Krótka ale dzieje się w niej sporo. Taka nowela o życiu aktorów, licznych wadach tego zawodu, o których głośno się nie mówi .

"...hejt, samotność , sztuczne uśmiechy w blasku fleszy. Tak naprawdę każdy ma nas za ludzi, którzy opływają w złoto i pochwały, ale rzeczywistość jest inna. Większość z nas zmaga się z depresjami, używkami, a wszystko to powoduje presja otoczenia i często bezsilność wobec ludzi żądnych ciągłych sensacji o nas."

W sumie ten cytat tyczy się wszystkich celebrytów. Kto z nas nie wchodzi na portale typu Pudelek? Nawet w sumie nie trzeba bo na Ig czy FB zawsze jakieś smaczki z życia gwiazd się znajdą. Ile w nich prawdy ? Zwykle niewiele.

Jedno zajście, zdjęcie, zdanie wyrwane z kontekstu i afera gotowa. Nie ważne, że może to zniszczyć karierę, psychikę czy życie danej osoby, byle było o czym pisać, byle było głośno.

Niektórym gwiazdom typu Majki o to chodzi. Nie ważne jak gadają byle gadali. Ale taki Piotr - świeżak w tym świecie sławy, początkowo cieszy się, że trafił szybko na osoby, które chcą go zrobić gwiazdą. Jednak szybko zaczyna dostrzegać jaki ten świat jest brudny i nikczemny.

Książkę czyta się bardzo szybko, zajęła mi niecałe popołudnie. W sumie nie porwała niesamowicie jednak też nie wynudziła. Jest dość realistyczna, obnaża brudne fakty z życia gwiazd.

Piotr jest tu taką marionetką, która zalicza jedną kobietę za drugą aż zakochuje się w tej jednej, która jest dość oporna na jego wdzięki i zarazem zajęta. Niby się stawia, niby nie odpowiada mu to co widzi ale co okaże się dla niego ważniejsze ?

Tom kończy się dość drastycznie i chce się wiedzieć co będzie dalej.

Avatar użytkownika - paulinahanus
paulinahanus
Przeczytane:2022-08-07,

"Demony sukcesu" ~ Justyna N.W

[...] Jego pożądliwe spojrzenie wręcz mnie onieśmielało. Osunął dłoń na mój pośladek i przycisnął do siebie. Poczułam jak fala gorąca ponownie uderzyła w moje ciało. Zbliżył się do mojej twarzy i przesunął nosem po włosach.

Piotr to świeżo zaczynający aktor, który ma za sobą kilka skromnych ról w reklamach i filmach. Przy kolejnym castingu poznaje ludzi, którzy nie są za dobrym towarzystwem do życia. Wciągają go w szereg intryg, układów. Zaczyna sie walka o sławę. Gdy w jego życiu pojawiają sie kobiety wszystko się zmienia...

Justyna N.W jest znana nie od dziś. Jest autorką m.in Blood Man oraz Zlecenia 999. Demon sukcesu to nowy pomysł pisarki na serie, która ukazuje spory kawał świata fleszy, gwiazd. Mieliscie kiedyś marzenia? Na pewno.. Tak samo jak Piotr, który od zawsze planował być aktorem. W końcu przyszło jego pięć minut na sukces.

Branża, która daje sławę to cholernie niebezpieczna rozgrywka. Bohater jest wstawiany na szereg intryg, podstępów i kłód rzucanych mu pod nogi. Książka pokazuje, że oprócz blasku fleszy są także mroczne strony bogactwa i sławy. Autorka ma przyjemny i spójny styl pióra. Książka jest bardzo króciutka, dzięki czemu można zacząć i skończyć z nią przygodę w jeden wieczór. Zakończenie oczywiście daje wiele do życzenia - jak można kończyć w takich momentach?! - bo ciąg dalszy jest pewny na który niestety musimy poczekać jeszcze troche. Podoba mi sie tez to, że tym razem głównym bohaterem jest mężczyzna. Daje to troche świeżości. Dodatkowo jego wykreowanie nie zostawia wiele do życzenia. Muszę przyznać, że zastanawialam sie troche nad tą pozycja ponieważ nie czytalam wcześniejszych książek autorki , ale jestem mile zaskoczona. Dużym plusem jest także nietuzinkowa tematyka, która moim zdaniem bedzie się coraz bardziej rozwijać w świecie książki. " Demony sukcesu" to świetna książka na przetarcie, aby poznać styl Justyny. Myślę, że z checia sięgnę po kontynuacje, aby sprawdzić co jeszcze ukarze ten świat gwiazd.

Dziękuję za możliwość przeczytania książki autorce i trzymam kciuki za kolejne tomy! 🔥

„...Demony, można nazwać je demonami sukcesu. Każdy zawód je ma, w naszym wypadku są nimi hejt, samotność, sztuczne uśmiechy w blasku fleszy. Tak na prawdę każdy ma nas za ludzi, którzy opływają w złoto i luksusy, ale rzeczywistość jest inna...”

Piotr od zawsze marzył o karierze aktora. Pierwszy casting co prawda, nie zapewnił mu wymarzonego epizodu w filmie, ale swoim niezaprzeczalnym urokiem i wysportowaną sylwetką, udało mu się uzyskać pięcioletni kontrakt reklamowy.

Szychy poznane na castingu od teraz stają się jego najbliższą „rodziną”, a on, niestety marionetką w ich rękach. I czy mu się to podoba czy nie, musi tańczyć jak mu zagrają, nawet jeśli jego wewnętrzne ja, buntuje się przed tym, to nagła rola w filmie u boku najbardzej pożądanej i piekielnie seksownej gwiazdy, skrzętnie zsuwa na bok jego wątpliwości i obawy.

Nie spodziewa się jednak w jakim przysłowiowym bagnie, przyjdzie mu brodzić i z jakimi szokującymi rzeczami,  przyjdzie mu się zmierzyć w całym tym gwiazdorskim życiu. Będzie też mógł poczuć smak wspaniałego seksu, ale niestety też, gorycz rozczarowań.

Pierwsza część serii Demony sukcesu #pokusa, wprowadzi Was za kulisy tak pożądanego, zarówno przez Piotra jak i zapewne przez wielu, świata.

Jednak niech Was nie zwiedzie luksus, blichtr i magia życia chwilą, bo często za to życie, w blasku fleszy, trzeba zapłacić bardzo wysoką cenę.

Krótka, ale wciągająca historia. Pajęczyna zależności, kłamstw wielu bohaterów, a to wszystko w ułudzie  odwiecznej rządzą pieniędzy, atencji i sukcesu.

Dziękuję @j.nowakwysocka_strona_autorska ❤za możliwość objęcia patronatem medialnym książki „Demony sukcesu. Pokusa”. Czekam na kolejny tom, bo po takim zakończeniu, każdy z niecierpliwością czekałby na kontynuację.

Avatar użytkownika - Booklutek
Booklutek
Przeczytane:2022-07-17,

Justyna Nowak-Wysocka „Demony sukcesu #pokusa”

„Życie to niekończący się teatr, który dobiera sobie tylko odpowiednich aktorów.”

Piotr Skalski ukończył studia na wydziale aktorskim, więc chce spróbować swoich sił jako aktor. Niestety, nie dostaje angażu do roli, lecz do reklamy podkoszulków. Mężczyzna podpisuje umowę na parę lat i nie zdaje sobie sprawy, że wkroczył w świat sławy, zepsucia i plotek. Czy w porę się ocknie?

„(...) każdy zawód ma też swoje ciemne strony, a pokusa pieniędzy czasem bywa silniejsza niż logiczne myślenie”.

„Biznes daje coś więcej niż tylko możliwość pomnażania pieniędzy, biznes to umiejętność manipulacji ludzkimi potrzebami i ich sprawnego zaspokojania.”

Lekki styl i krótka historia, ale jakże pomysłowo napisana o sekretach kariery w show-biznesie. Autorka pokazuje nam, jak to jest żyć w blasku fleszy i poza sceną. Pełno tajemnic, intryg, pożądania i zdrad. Bohatera otaczają piękne kobiety, skandaliści i manipulatorzy. Sięgnij po lekturę, a dowiesz się, czy można wybrnąć z macek podstępnych ludzi.
Serdecznie polecam 👌

Avatar użytkownika - blondeside
blondeside
Przeczytane:2022-07-16, Ocena: 5, Przeczytałem, Mam,

Piotr to początkujący aktor. Dopiero stawia swoje pierwsze kroki w tym świecie, zaczynając od reklam. Jednak mężczyźnie marzy się wielka kariera. Pragnie zostać sławnym aktorem, grać w w poważnych produkcjach. Na castingu do filmu poznaje Majkę - znaną aktorkę. Kobieta wprowadza go w to "nowe życie". Sława, pieniądze, imprezy... Z czasem Piotr odkrywa, że życie, o którym marzył rządzi się swoimi prawami. Liczą się układy, a kłamstwa i intrygi mogą kryć się niemal wszędzie.

Tymczasem myśli Piotra zaczyna zaprzątać pewna stażysta imieniem Anastazja, którą poznał podczas nagrań....

Jak potoczą się losy Piotra? Jaką prawdę odkryje o życiu, o którym tak bardzo marzył?

Przed Wami pierwsza część nowej serii autorstwa Justyny Nowak - Wysockiej!

"Demony sukcesu #pokusa" to historia, która ukazuje nam drugą stronę medalu, jeśli chodzi o sławę. To, co widzimy w mediach, telewizji, gazetach to zaledwie połowa. Prawda może być zupełnie inna... Autorka, na przykładzie głównego bohatera, odkrywa przed nami tę prawdziwą, brutalną część show biznesu.

Historia bardzo ciekawa, wciągająca. Książka jest krótka, a wartka akcja sprawia, że czyta się ją błyskawicznie. Idealna powieść na jeden wieczór.

Główny bohater to z całą pewnością interesujący mężczyzna. Wielkie ambicje, głowa pełna planów i marzenia o sławie... Przed Piotrem wiele trudnych wyborów, bowiem będzie świadkiem wydarzeń, których ujrzeć nigdy nie powinien. Byłam bardzo ciekawa jak sobie poradzi. Jak się odnajdzie w tej nowej dla niego rzeczywistości.

Z  niecierpliwością czekam na kolejną część! Justyna zakończyła tę historię w takim momencie, że miałam ochotę krzyczeć "No ale co dalej?!" 😁

"Demony sukcesu #pokusa" to książka, którą dziś Wam polecam!

Avatar użytkownika - Mirela
Mirela
Przeczytane:2022-07-25, Ocena: 5, Przeczytałam,

?Recenzja książki ?

??DEMONY SUKCESU ??
#POKUSA

AUTOR : Justyna Nowak-Wysocka

" ŻYCIE TO NIEKOŃCZĄCY SIĘ TEATR, KTÓRY DOBIERA SOBIE TYLKO ODPOWIEDNICH AKTORÓW..."

" Bycie sobą w świecie który nieustannie próbuje uczynić cie kimś innym, jest największym osiągnięciem." Ralph Waldo Emerson

"DEMONY SUKCESU " to książka z ciekawą fabułą.
Książka pełna zmagań ze światem kamer, show biznesu i blichtru, jej Cieni i układów. Poznajemy blaski i cienie sławy.
Autorka pokazuje jekie " Demony Sukcesu" czekają u progu karjery aktorskiej i tego świata. Znajdziemy się w świecie sławy, imprez, ogromnych pieniędzy, znajomości, intryg, układów i układzików  .
Poznamy życie pełne luksusu, imprez. Życie które opiera się na układach, kompromisach, wiecznych intrygach i pozostaniu na powierzchni w blasku kamer.

Autorka ma lekki i przyjemny styl, dzięki czemu książkę czytało się błyskawicznie.
Główni bohaterowie ciekawie wykreowani.

" Teraz, gdy przejrzałem... Wiem, że to wszystko, co nas spotkało, nie było czystym zrządzeniem losu, lecz uknutą intrygą, która powoli pchała mnie w przepaść, skąd trudno wrócić."

Piotr Skalski przystojny brunet o hipnotyzującym sporzeniu. Ukończył studia aktorskie.
Zawsze miał wszystko co chciał i dążył do celu. Marzył, o tym żeby być rozpoznawalnym w całej. Zaczyna powoli schodek po schodku iść na szczyt swojej kariery zawodowej. Podpisuje swój pierwszy kontrakt, który otwiera mu furtkę do upragnionej kariery ,sukcesu i pięknych kobiet.
Niestety przyjdzie mu się zmierzyć ze światem gdzie układy, intrygi, nieczyste zagrywki wysuwają się na pierwszy plan.
Piotr odkryje prawdziwą stronę tego biznesu i pytanie czy ona mu się spodoba?
Przekona się, że sława, blichtr i pieniądze to mrok, która otacza duszę.

- Czy Piotr ulegnie ciemnej stronie swojego zawodu i Pokusie dużych pieniędzy.

- Czy walka o marzenia jest warta wszystkiego, z czym przyjdzie mu się zmierzyć.

- Czy odnajdzie się w świecie pełnym presji otoczenia.

- Jak wygląda życie elit.

-Czy zdobędzie upragnioną sławę i pieniądze i spełni swoje marzenia.

- Jaką cenę będzie musiał ponieść za swoje marzenia.

Polecam bardzo, idealna książka na jeden wieczór.

Avatar użytkownika - przyrodaz
przyrodaz
Przeczytane:2022-06-16, Ocena: 6, Przeczytałam,

Książki autorki chyba nigdy nie przestaną mnie zadziwiać. Za każdym razem, kiedy sięgam po jej powieść czymś mnie zaskakuje. Gdyby tak ktoś jak ja czytał cały jej dorobek po kolei, wiedziałby, że każda kolejna książka jest coraz lepiej napisana. Widać, że styl pisarski wchodzi na wyższe szczeble, co więcej, nie da się przewidzieć akcji. Możemy sobie gdybać co się wydarzy, a i tak nie będzie to to co nam chodziło po głowie.

,, Nie jestem bez winy, możliwe, że sam sobie na to zasłużyłem, ale nie mogę dać jej tak po prostu odejść z mojego życia. Patrzyłem raz jedną raz na drugą... są jak dwie przeciwności, jak demon i anioł, a może jak ogień i woda. Sam już się gubię w swoich myślach, czy potrzebuję rozpalającego ognia, czy może chłodu zimnej wody w swoim życiu... "

Już po cytacie możecie się domyśleć, że autorka pisze bardzo kobiecym stylem. Nie powiem, bohaterowie męscy bywają silni i twardzi, jednak gdzieś tam tli się w nich ta delikatność, która wychodzi z nich, kiedy w grę wchodzą uczucia. Niby potrafią walczyć o swoje, jednak niekiedy się załamują, jakby potrzebowali przyjaciela, bądź pocieszenia. Lubię w książkach autorki kobiece postacie, gdyż mają właśnie przodujące cechy charakteru. Najczęściej są swoimi przeciwnościami z delikatnym wnętrzem bądź wyglądem. W tej pozycji ukazany będzie motyw sławy i kroków jakie do niej będzie podejmował jeden z bohaterów. Zresztą sam uważa, że jako wysportowany maczo zawsze zdobędzie wszystko co tylko chce. Nawet kobiecą intymność. Czy może się mu zatem nie udać? Spotkamy też pewną bohaterkę, która będzie grała na dwa fronty i jej tłumaczenia będą bardzo irytujące. Odkrycie jej w tak niecenzuralnej pozycji będzie bardzo uwłaczające. Jeśli już muszę coś więcej zdradzić, to powiem wam, że miłość gorąca jak ogień jest tylko dla prawdziwych twardzieli. Jednak, nawet jeśli zajdzie potrzeba, to udawana scena również może się zamienić w coś więcej. Ktoś kiedyś powiedział, że życie to gra. W takim wypadku największą rolę odgrywamy właśnie my. Czy tak samo uważają bohaterowie?
Uwielbiam książki autorki za lekkość czytania i przyswajania treści. Postacie bywają prostolinijni, dzielą się na dobrych aktorów i ludzi szczerych aż do bólu. Ogólnie nie zmieniają się, ale niekiedy dojrzewają, co widać po treści. Mówią co myślą, więc nie zabraknie tutaj niecenzuralnych słów, czy też dwuznacznych sytuacji. Książka sama w sobie bardzo mi się podobała i z utęsknieniem wyczekuję jej premiery, by pokazać ją wam w całości.

Blood Man
Justyna Nowak-Wysocka0
Okładka ksiązki - Blood Man

Blood Man to kryjący się pod tym pseudonimem Jarema Krewski, płatny zabójca. Od kilku lat toczący nieugiętą walkę z samym sobą. Jego instynkt zabójcy...

Zlecenie 999 #rozliczenie_sumienia
Justyna Nowak-Wysocka0
Okładka ksiązki - Zlecenie 999 #rozliczenie_sumienia

Kontynuacja serii pt. „Zlecenie 999” opisującej miłosne perypetie studentki logistyki Klary Nowickiej, która zawarła umowę z przystojnym...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;