Dania z woka

Ocena: 0 (0 głosów)
Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem uniwersalnym, w którym można nie tylko smażyć, ale także dusić, gotować w sposób tradycyjny i na parze, lub smażyć w głębokim tłuszczu. Kształt woka sprawia, że panuje w nim wysoka temperatura. Dzięki temu przygotowywanie potraw w woku nie tylko zajmuje mniej czasu, ale także pozwala na zachowanie wartości odżywczych i charakterystycznego smaku żywności. W naszej książeczce zebraliśmy wiele ciekawych przepisów na urozmaicone dania z woka. Proponujemy Państwu smaczne zupy, drobne przekąski oraz dania z drobiu, mięsa, ryb, skorupiaków i warzyw.

Informacje dodatkowe o Dania z woka:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-86848-63-4
Liczba stron: 14

więcej

Kup książkę Dania z woka

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dania z woka - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;
Zły Samarytanin
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy