reklama

Dania z woka

Ocena: 0 (0 głosów)
Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem uniwersalnym, w którym można nie tylko smażyć, ale także dusić, gotować w sposób tradycyjny i na parze, lub smażyć w głębokim tłuszczu. Kształt woka sprawia, że panuje w nim wysoka temperatura. Dzięki temu przygotowywanie potraw w woku nie tylko zajmuje mniej czasu, ale także pozwala na zachowanie wartości odżywczych i charakterystycznego smaku żywności. W naszej książeczce zebraliśmy wiele ciekawych przepisów na urozmaicone dania z woka. Proponujemy Państwu smaczne zupy, drobne przekąski oraz dania z drobiu, mięsa, ryb, skorupiaków i warzyw.

Informacje dodatkowe o Dania z woka:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-86848-63-4
Liczba stron: 14

więcej

Kup książkę Dania z woka

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Dania z woka - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Pies
Anna Wasiak
Pies
Cienie. Po prostu magia
Katarzyna Rygiel
Cienie. Po prostu magia
Suplementy siostry Flory
Stanisław Syc
Suplementy siostry Flory
Lato drugich szans
Dagmara Zielant-Woś
Lato drugich szans
Upiór w szkole
Krzysztof Kochański
Upiór w szkole
Piwniczne chłopaki
Jakub Ćwiek
Piwniczne chłopaki
Dolina Marzeń. Przeszłość
Katarzyna Grochowska
Dolina Marzeń. Przeszłość
Szczerbata śmierć
Arkady Saulski
Szczerbata śmierć
Bez litości
Michał Larek
Bez litości
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy