W tej książce prezentujemy przepisy na smaczne i zdrowe
dania niskokaloryczne. Proponujemy różnego rodzaju potrawy,
uwzględniające rozmaite potrzeby i przyzwyczajenia - m.in. dania
z nabiału, kolorowe sałatki, zupy oraz specjały mięsne, jak i rybne.
Każdemu z przepisów towarzyszy ramka zawierająca informacje
o kaloryczności dania i jego innych wartościach odżywczych.
Na końcu książki zamieściliśmy obszerne zestawienie wartości
kalorycznej popularnych produktów.
Stworzyliśmy ten poradnik po to, by pomagał w codziennym
komponowaniu posiłków na różne pory dnia. Kierujemy go do
osób pragnących świadomie i zdrowo się odżywiać.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Dwudziesty trzeci tom kolekcji "Prawdziwe owady, pajęczaki i inne robaki" + okaz - Nimfa ważki brazylijskiej....
Magdalena Bfaszczyk - Instytucja zatarcia skazania w polskim prawie karnym, Barbara Błońska - Zagadnienie przedmiotu ochrony prawnokarnej w przypadkuprzestępstw...
Chcę przeczytać,