W tej książce prezentujemy przepisy na smaczne i zdrowe
dania niskokaloryczne. Proponujemy różnego rodzaju potrawy,
uwzględniające rozmaite potrzeby i przyzwyczajenia - m.in. dania
z nabiału, kolorowe sałatki, zupy oraz specjały mięsne, jak i rybne.
Każdemu z przepisów towarzyszy ramka zawierająca informacje
o kaloryczności dania i jego innych wartościach odżywczych.
Na końcu książki zamieściliśmy obszerne zestawienie wartości
kalorycznej popularnych produktów.
Stworzyliśmy ten poradnik po to, by pomagał w codziennym
komponowaniu posiłków na różne pory dnia. Kierujemy go do
osób pragnących świadomie i zdrowo się odżywiać.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Książka z kolorowymi naklejkami zawiera wielorakie ćwiczenia, takie jak np.łączenie nazw słów z rysunkami, szukanie podobieństwa między elementami...
Katalog elementów budowlanych. Poradnik projektowania na trwałość według norm nowej generacji stanowi zbiór tabel zawierających szczegółowe wymagania dotyczące...
Chcę przeczytać,