Historyjki w komiksie, krótkie teksty z obrazkami zastępującymi wyrazy oraz pierwsze czytanki o sympatycznych bliźniakach Oli i Kubie to książka dla dzieci uczących się czytać. Teksty ułożone są według długości i stopnia trudności, tak by dziecko krok po kroku wdrażało się w umiejętności czytania. Zabawne i ciekawe teksty o przygodach Oli i Kuby spodobają się wszystkim dzieciom.

Informacje dodatkowe o Czytam. Krok po kroku. Dla przedszkolaków. Wyrazy. Tekst z obrazkami. Opowiadania do nauki czytania:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2018-05-31
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Czytam. Krok po kroku. Dla przedszkolaków. Wyrazy. Tekst z obrazkami. Opowiadania do nauki czytania

Czytam. Krok po kroku. Dla przedszkolaków. Wyrazy. Tekst z obrazkami. Opowiadania do nauki czytania - opinie o książce

Star Wars Doktor Aphra. Ascendent. Tom 6
Okładka ksiązki - Star Wars Doktor Aphra. Ascendent. Tom 6

Tom 6 z cyklu ,,Doktor Aphra", wydawanego przez Marvel Comics od 2020 roku, opowiadający o losach awanturniczej archeolożki, która zadarła z samym Darthem...

Idefix i Nieugięci. W tej dzielnicy żadnej łaciny! Tom 1
Okładka ksiązki - Idefix i Nieugięci. W tej dzielnicy żadnej łaciny! Tom 1

Jest 52 rok przed narodzeniem Chrystusa. Cała Lutecja jest podbita przez Rzymian... Cała? Nie! Grupa nieugiętych zwierząt dowodzona przez Idefiksa nadal...