Historyjki w komiksie, krótkie teksty z obrazkami zastępującymi wyrazy oraz pierwsze czytanki o sympatycznych bliźniakach Oli i Kubie to książka dla dzieci uczących się czytać. Teksty ułożone są według długości i stopnia trudności, tak by dziecko krok po kroku wdrażało się w umiejętności czytania. Zabawne i ciekawe teksty o przygodach Oli i Kuby spodobają się wszystkim dzieciom.

Informacje dodatkowe o Czytam. Krok po kroku. Dla przedszkolaków. Wyrazy. Tekst z obrazkami. Opowiadania do nauki czytania:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2018-05-31
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Czytam. Krok po kroku. Dla przedszkolaków. Wyrazy. Tekst z obrazkami. Opowiadania do nauki czytania

Czytam. Krok po kroku. Dla przedszkolaków. Wyrazy. Tekst z obrazkami. Opowiadania do nauki czytania - opinie o książce

To ja ! Duży i odważny. Nowe historyjki, które dodają dzieciom pewności sobie
Okładka ksiązki - To ja ! Duży i odważny. Nowe historyjki, które dodają dzieciom pewności sobie

Pewność siebie warto ćwiczyć od najmłodszych lat! Kiedy dzieci zaczynają poznawać otaczający je świat i zawierać przyjaźnie, przeżywają wiele ekscytujących...

Czarny Młot/Liga Sprawiedliwości. Młot Sprawiedliwości
Okładka ksiązki - Czarny Młot/Liga Sprawiedliwości. Młot Sprawiedliwości

Kolejny tom opowieści o zaginionych bohaterach ze Spiral City. Tym razem będą przeżywać przygody wraz z legendarnymi superherosami z Ligi Sprawiedliwości...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;