Czy grubo w tym wyglądam ?

Bez względu na to, jaki nosisz rozmiar, pewnie i tak nie lubisz swojego ciała. Czujesz się gruba?! Spójrz prawdzie w oczy: masz dość odchudzania, liczenia kalorii, pocenia się na siłowni i atakujących cię zewsząd anorektycznych modelek. Przestań pytać, "czy grubo w tym wyglądam?" i pomyśl, czy zrzucając winę za złe samopoczucie na przyciasne spodnie, tak naprawdę nie zamiatasz pod dywan większych problemów? Najwyższa pora to zmienić! Weź swoje życie w swoje ręce i nie pozwól, by podziałka na wadze psuła ci kolejny dzień. Zapomnij o kilogramach - zaakceptuj siebie. Zadbaj o swoje uczucia, związki, rodzinę i przyjaciół. Pomożemy ci to osiągnąć.

Informacje dodatkowe o Czy grubo w tym wyglądam ?:

Wydawnictwo: Dolnośląskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-83-7384-600-5

Kup książkę Czy grubo w tym wyglądam ?

Czy grubo w tym wyglądam ? - opinie o książce

Avatar użytkownika - Dorota_Dega
Dorota_Dega
Przeczytane:2014-12-22, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam,
Dostałam tę książkę od jednej z klientek mojej księgarni. Wręczyła mi ją właśnie po rozmowie o dietach, wiecznym odchudzaniu i tym podobnym. Stwierdziła, że po przeczytaniu tej książki łatwiej jej było zaakceptować swoje ciało oraz zamiast być wiecznie na diecie, zaczęła w końcu żyć, cieszyć się każdym dniem i nie zaprzątać sobie głowy kaloriami i codziennymi , wykończającymi ćwiczeniami. Miała stuprocentową rację! Przeczytałam tę książkę błyskawicznie i ,,poukładałam " sobie w głowie. Śmiało mogę stwierdzić , że od tej pozycji zaczęłam zmieniać swoje podejście do wyglądu, przestałam się zadręczać tymi moimi zbędnymi kilogramami. Zaczęłam doceniać swoje życie, przyjaciół, rodzinę no i wreszcie mojego wspaniałego narzeczonego, którego zazdroszczą mi wszystkie koleżanki! Skoro dla niego jestem najpiękniejszą kobietą na świecie, po co się zadręczać kompleksami, które w końcu zaczęły mnie ograniczać? Zaczęłam wstydzić się wychodzić z domu, bo miałam dosyć tych komentarzy : ,,ale przytyłaś!" Miałam dosyć tłumaczenia, że choruję , że nie jest łatwo mi schudnąć, bo dopiero niedawno znalazłam wspaniałą lekarkę , która prawidłowo zdiagnozowała mój problem. Od teraz lustrem będą dla mnie oczy mojego mężczyzny, który kocha mnie nieustannie, mimo iż moje ciało uległo dużej zmianie. I to kobietki jest najważniejsze! Trzeba żyć pełną piersią, cieszyć się każdym dniem ;-). Bardzo gorąco polecam tą książkę, szczególnie tym, które są na ,,wiecznej diecie" ! ;-)