Litość i napomnienia Maryi

Ostatnie miesiące przyniosły światu wiele dramatycznych wydarzeń. Wyraźnie widać ogromny kryzys wiary i upadek autorytetu Kościoła. Od kilku lat Matka Boża w przesłaniach z Trevignano Romano przestrzega nas wszystkich przed tym, co się już dzieje i co jeszcze może się wydarzyć. W słowach kierowanych do Giselli Cardii Maryja wyraźnie podkreśla, że bezpiecznego schronienia powinniśmy szukać przede wszystkim w modlitwie, nawróceniu i całkowitym poddaniu się woli Boga. Tak jak w objawieniach z Fatimy czy Medjugorje Matka Boża chce wziąć nas za rękę i z miłością przeprowadzić przez wszystkie próby i kryzysy, z którymi musimy się zmierzyć.

W książce znajdują się świadectwa wiernych, którzy uczestniczyli w modlitwie prowadzonej na wzgórzu Tre Vigne oraz doświadczyli łask za wstawiennictwem Matki Bożej z Trevignano Romano. Zawiera ona również kontynuację przesłań skierowanych do Giselli Cardii, które zebrano w książkach W drodze z Maryją i Świadectwa miłości Maryi.

Informacje dodatkowe o Czułość Maryi i słowa napomnienia dla Jej dzieci. Przesłania z Trevignano Romano:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2021-10-18
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: La carezza di Maria e lavvertimento per i suoi figli

Tagi: Chrześcijaństwo bóg

Kup książkę Czułość Maryi i słowa napomnienia dla Jej dzieci. Przesłania z Trevignano Romano

Czułość Maryi i słowa napomnienia dla Jej dzieci. Przesłania z Trevignano Romano - opinie o książce

W drodze z Maryją. Objawienia w Trevignano Romano i mistyczka Gisella Carda
Ferdinando Carignani0
Okładka ksiązki - W drodze z Maryją. Objawienia w Trevignano Romano i mistyczka Gisella Carda

Objawienia w Trevignano Romano uważane są za kontynuacje dramatycznych orędzi Maryi z Tre Fontane, gdzie przestrzegała Ona przed ateizmem, demoralizacja...

Świadectwa miłości Maryi. Przesłania z Trevignano Romano
Ferdinando Carignani0
Okładka ksiązki - Świadectwa miłości Maryi. Przesłania z Trevignano Romano

Słowa, które przemienią serce W ostatnich miesiącach wiele osób wsłuchiwało się w orędzia, które w Trevignano Romano zostały powierzone mistyczce Giselli...