Tak już wiele zachęty zawarłem w swoich publikacjach odnośnie do oddawania się Stwórcy, czyli Pełni Światłości i Pełni Miłości, duszą = duchem i ciałem, że już więcej się nie da. Tak ja się oddaję już i wciąż, i każdego dnia, i każdej godziny Stwórcy, i duszą, i ciałem - bo to jedyna droga prowadząca do Nieśmiertelności, i duszy, i ciała! Jedyna droga ku WOLNOŚCI! A więc - powodzenia, Kochani!

Każdy z was jest łodzią w której

Może się z potopem mierzyć

Cało wyjść z burzowej chmury

Musi tylko w to uwierzyć.

"Arka Noego" ("Arrasy wawelskie")

Jacek Kaczmarski, Przemysław Gintrowski

Informacje dodatkowe o Człowiek nieśmiertelny w duchu i w ciele Stajemy się pełnią. Z miłości do was, abyśmy żyli wiecznie:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2021-11-10
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Religie i wierzenia bóg

Kup książkę Człowiek nieśmiertelny w duchu i w ciele Stajemy się pełnią. Z miłości do was, abyśmy żyli wiecznie

Człowiek nieśmiertelny w duchu i w ciele Stajemy się pełnią. Z miłości do was, abyśmy żyli wiecznie - opinie o książce

Skrót niezbędnych informacji dla tych, którzy zapominają czytania
Mieczysław Jacek Skiba0
Okładka ksiązki - Skrót niezbędnych informacji  dla tych, którzy zapominają czytania

Żyjemy w Czasach Ostatecznych - wszystkie kultury i religie oczekują Nowej Ziemi = Złotego Wieku = Okresu Szczęśliwości = ... Czyli okresu, gdy cierpienie...

Kyle
T.M. Piro