Cristiano Ronaldo. Cudowny dzieciak

Wszystko, co musisz wiedzieć o swoim idolu!

Pani syn ma stopy piłkarza, usłyszała od lekarza mama Cristiano Ronaldo. Doktor się nie mylił - CR7 to legenda futbolu i idol milionów ludzi na całym świecie. Przeczytaj o najważniejszych zwyczajach Ronaldo, odkryj, dlaczego w samolocie zawsze zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie i jakich sportowców podziwia. Daj się zaskoczyć ksywkami nadanymi mu przez kolegów oraz dowiedz się wszystkiego o straszliwej klątwie rzuconej na piłkarza przez czarownika... Zarabiający 171 milionów złotych rocznie piłkarz regularnie wspiera potrzebujących. Jest też żywym dowodem na to, że sukces nie przychodzi sam i trzeba na niego solidnie zapracować. A wtedy spełnią się marzenia.

Cudowny dzieciak  to projekt oparty w stu procentach na oczekiwaniach fanów. Jedyna taka książka o Portugalczyku - wspaniała historia piłkarza wzbogacona o liczne ilustracje, grafiki i ciekawostki. Chcesz być na bieżąco? Przeczytaj książkę!

W środku naklejki z Twoim idolem!

Informacje dodatkowe o Cristiano Ronaldo. Cudowny dzieciak:

Cristiano Ronaldo. Cudowny dzieciak - opinie o książce

Avatar użytkownika - Patrycja30733
Patrycja30733
Przeczytane:2016-06-19, Ocena: 6, Przeczytałem, 52 książki - 2016 ,
"Cristiano Ronaldo. Cudowny dzieciak" to książeczka, która ukazała się nakładem wydawnictwa SQN. Książeczka jest idealna dla młodszych fanów piłkarza- CR7 (nakładem wydawnictwa ulazła się też książka o Lionelu Messim). Na samym początku jest miejsce na autograf Cristiano (swoją droga, muszę sobie taki sprawić) Nie będę dużo pisać, bo książka też jest niewielka. Znajdziemy w niej kilka historyjek, ciekawostek, wywiadów i informacji o piłkarzu. Dowiemy się tez jakie trofea ma na swoim koncie Cris, w jakiej minucie i ile goli strzelił, znajdziemy nawet to jakich kontuzji się nabawił i na którym stadionie strzelił najwięcej goli. Ogółem książka jest bardzo kolorowa, z tyłu ma wkładkę z naklejkami i nadaje się idealnie na prezent. Przeznaczona jest bardziej przeznaczona dla dzieci, ale jeżeli ktoś starszy jara się tak bardzo naklejkami, jak ja to polecam mocno. http://odkryc-tajemnice-ksiazek-recenzje.blogspot.com/2016/06/90-cristiano-ronaldo-cudowny-dzieciak.html
Messi. Atomowa pchła
LUÍS MIGUEL PEREIRA0
Okładka ksiązki - Messi. Atomowa pchła

Wszystko, co musisz wiedzieć o swoim idolu! Pchła, Pchełka, Karzeł, Mały, Złoty Chłopczyk... Lista przydomków jest nieskończona. Wszystkie pojawiają...